NFL Hungary

Peyton Manning korábbi csapata otthonában válhat a liga történetének legeredményesebb játékosává

Az Indianapolis-i közönség már eddig is rengeteg emlékezetes pillanatot láthatott Peyton Manning-től és a sors úgy hozta, hogy az irányító korábbi otthonában válhat a liga történetének legeredményesebb játékosává.

Manning-et 284 passzolt yard választja el az újabb NFL rekordtól. A lista élén jelenleg Brett Favre áll 71,838 passzolt yarddal és jelen pillanatban Peyton 71,555 passzolt yarddal követi Őt a lista második helyén.


Bővebben...

Hat trade amire felkapnád a fejed!

November 3.-án azaz holnap este lejár az idei trade időszak így a csapatoknak addig el kell dönteniük, hogy meg akarják-e erősíteni keretüket más NFL csapat kötelékéhez tartozó játékossal. A szezon közepén általában nem várható bombaigazolás de a következő napokban egy-egy játékos elcserélésére azért még számíthatunk a hajrában.

Az nfl.com összeállított egy hatos "csomagot" amely megvalósulása nagy visszhangot váltana ki. A liga hivatalos oldalának fantáziálásában olyan nevek szerepelnek mint Jay Cutler, Matt Forte, Calvin Johnson, Joe Haden, Alex Mack és Vernon Davis.


Bővebben...

Címkék:

Aldon Smith Oaklandben folytatja a pályafutását

Aldon Smith az Oakland Raiders játékosa lesz az idei szezonban. A defensive end/linebacker szerződtetését a tegnapi találkozójukat követően jelentették be.

A jelenlegi információk szerint egyéves, 8 millió dolláros szerződést kötöttünk az új játékosunkkal. 1 millió dollár alapfizetésből, 5 millió dolláros 53 fős kerettagsági bónuszból és 2 millió dollár sackekhez kötött ösztönzőből épül fel a szerződése.


Bővebben...

ESPN: Egy forrás azt állítja, a Patriots csalt a Super Bowl-on a Panthers ellen

Egy új vizsgálati eredményt tett közzé az ESPN Magazine, amely alapos pillantást vet a New England Patriots csapatára és a "Spygate" ügyre.

A jelentés azt állítja, hogy a Patriots az ellenfél játékhívásainak videózását 2000-ben kezdte, ez pedig ellentmond Roger Goodell kijelentésének. Goodell azt állítja, a videózás 2006-ban kezdődött.

A videókat és a jegyzetek megsemmisítették Goodell utasítására. Ezért, a jelentés szerint senki más sem tudja a Patriots vezetőedzőjén, Bill Belichick-en kívül, mekkora is a "Spygate" ügy valójában, és milyen hatása volt az NFL-re.


Bővebben...

Amire hónapok óta várunk - Hajnalban KICKOFF

Hét hónap után végre újra NFL tétmérkőzést rendeznek a tengerentúlon. A Kickoff mérkőzésen már-már hagyományosnak mondható módon a Super Bowl címvédője nyitja meg az aktuális szezont így fél háromtól a New England Patriots hazai pályán fogadja a Pittsburgh Steelers csapatát. Elég kemény párosítást találtak a szezonnyitóra hiszen a Steelers is playoff csapat volt a tavalyi szezonban és biztosra vehetjük, hogy a két csapatnál idén is minimális elvárásnak számít playoff részvétel.

Nem mindig rendeztek kiemelt szezonnyitó mérkőzést az NFL-ben, az elsőre a 2001-es terrortámadás utáni évben került sor. 2002-ben a New York Giants, 2003-ban pedig a Washington Redskins nyitotta meg a szezont. Az első két alkalommal nem a címvédők kezdtek hanem két olyan város csapat lépett pályára amelyet a legjobban érintett a terrortámadás. Azóta 11 címvédő szerepelt a Kickoff mérkőzéseken és a bajnok 9 alkalommal rajtolt győzelemmel.


Bővebben...