Hatharom / Blog / Bejegyzések
A Broncos 42.5 millióért hosszabbított Chris Harris-el
A Denver Broncos tegnap bejelentette, hogy szerződést hosszabbított cornerbackjévelChris Harris-el. A liga egyik legalulértékeltebb játékosa nem csak...

A Denver Broncos tegnap bejelentette, hogy szerződést hosszabbított cornerbackjével Chris Harris-el. A liga egyik legalulértékeltebb játékosa nem csak a játékával hanem a fizetésével is csatlakozott az elit játékosok közé.

Harris ötéves 42.5 millió dolláros szerződést kötött a Broncos-al. A szerződés 10 millió dolláros aláírási bónuszt és 24 millió dolláros garantált keresetet jelent a számára. Évi 8,5 millió dolláros átlagával pedig a liga 12. legjobban fizetett cornerbackje lett.

 

A cornerback februárban átesett egy keresztszalag műtéten de visszatérése után Pro Bowl szinten teljesít az idei szezonban. A Pro Football Focus információja szerint a felé dobó irányítók 46.9-es passer ratingel rendelkeznek ami az oldal szerint Richard Sherman-hez és Vontae Davis-hez hasonlítható teljesítmény.

Remekül védekezik a szélső és a slot receiverek ellen is de jó számadatokhoz hozzátartozik, hogy Harris nem egy Darrelle Revis, Patrick Peterson vagy Aqib Talib azaz nem Ő fogja az ellenfél 1. számú elkapóját azonban az biztosan kijelenthető, hogy a liga egyik legjobb 2. számú cornerbackje.

(nfl.com, Fotó: lightningrodsports.com)