Hatharom / Blog / Bejegyzések
A Jaguars hosszabbított a korábbi Top 10-es játékosával
A Jacksonville Jaguars bejelentette, hogy kétéves, 6 millió dolláros szerződéshosszabbítást kötött korábbi elsőkörös...

A Jacksonville Jaguars bejelentette, hogy kétéves, 6 millió dolláros szerződéshosszabbítást kötött korábbi elsőkörös defensive endjével Tyson Alualu-val. A szerződés 4.25 millió dollár garantált keresetet tartalmaz.

Alualu-t a 2010-es Draft 10. helyén választotta ki a Jaguars de a szerződés összegéből is pontosan látszik, hogy eddig nem váltotta be maradéktalanul a hozzá fűzött reményeket bár Gus Bradley irányítása mellett az utolsó két szezonban fejlődésnek indult.

 

Alualu az első négy szezonjában az összes alapszakasz mérkőzésen kezdőként lépett pályára de Red Bryant érkezésével kikerült a kezdőcsapatból. A tavalyi szezonban 471 snapnél volt pályán, 30 tacklet és 2 sacket szerzett.

A legtöbb szakértő várakozása szerint a Jaguars a piacról szerződtetni fog vagy a draft korai szakaszában kihúz majd egy "playmaker" pass rushert de Alualu hosszabbításával már biztosították a rotációt. Nagy valószínűség szerint a védő a következő szezonban is csak csere lesz de bármi probléma esetén egyből beugorhat a kezdőbe hiszen Bryant sem váltotta meg a világot a tavalyi szezonban.

(nfl.com, Fotó: footballsfuture.com)