Hatharom / Blog / Bejegyzések
Megműtötték a Rams támadófalemberét
Rodger Saffold a tavalyi offseasonban szabadügynökké vált és aláírt az Oakland Raiders-el. Az orvosi vizsgálatokat követően a Raiders...

Rodger Saffold a tavalyi offseasonban szabadügynökké vált és aláírt az Oakland Raiders-el. Az orvosi vizsgálatokat követően a Raiders kihátrált a szerződésből mert problémákat fedeztek fel Saffold bal vállában. Az elutasítás után a guard visszatért korábbi csapatához a St. Louis Rams-hez.

Saffold az idei összes alapszakasz mérkőzésen kezdőként léphetett pályára, guard és tackle poszton egyaránt szerephez jutott. Azonban több mérkőzést sem tudott befejezni mert problémái adódtak azzal a vállával amit a Raiders-nél is problémásnak találtak.

 

Így senkit sem ért váratlanul a bejelentés, hogy ma megműtik Saffold-ot. A beavatkozás minél hamarabb el akarták végezni, hogy teljesen felépüljön a következő felkészülési időszak kezdetéig.

A Rams-nek szüksége is lesz rá mert alaposan átalakulhat a támadófala. A guard Davin Joseph és a right tackle Joe Barksdale szerződése lejár és visszavonulhat a center Scott Wells. Emellett nem tudni mi lesz a bal tackle Jake Long-al akinek már másodjára szakadt el a keresztszalagja.

(nfl.com, Fotó: espn.go.com)