Hatharom / Blog / Bejegyzések
A Seahawks 28 millióért hosszabbított Cliff Avril-el
A Seattle Seahawks igyekszik hosszútávra magához láncolni a legfontosabb játékosait aminek megfelelően pénteken bejelentették, hogy...

A Seattle Seahawks igyekszik hosszútávra magához láncolni a legfontosabb játékosait aminek megfelelően pénteken bejelentették, hogy négyéves hosszabbítást kötöttek a defensive end Cliff Avril-el. A védő új szerződése 28.5 millió dollárról szól és 16 millió dollár garantált keresetet tartalmaz.

 

Avril szerződéshosszabbítását egy nappal a linebacker K.J. Wright szerződéshosszabbítása után jelentették be. A Seahawks az utóbbi hónapokban már hosszabbított a pass rusher Michael Bennett-el, az All Pro safety Earl Thomas-al, a strong safety Kam Chancellor-al és az All Pro cornerback Richard Sherman-el is.

Avril ugyan csak 4.5 sacket szerzett az idei szezonban de ennek ellenére nincs rossz éve a 28 éves játékosnak. A ProFootballFocus statisztikái szerint 38 alkalommal siettette és 9 alkalommal ütötte meg az ellenfelek irányítóit. A hetedik legjobb defensive endnek rangsorolják az idei szezonban. Előtte csapattársa Michael Bennett áll.

(nfl.com, Fotó: bleacherreport.com)