Hatharom / Blog / Bejegyzések
Hivatalos: Peyton Manning visszatér
Peyton Manning visszatér a Denver Broncos-hoz. AzNFL Media munkatársaIan Rapoport tegnap bejelentette, hogy az irányító belement a 4 millió dolláros...

Peyton Manning visszatér a Denver Broncos-hoz. Az NFL Media munkatársa Ian Rapoport tegnap bejelentette, hogy az irányító belement a 4 millió dolláros fizetéscsökkentésbe és azóta az is kiderült, hogy hivatalosan is aláírták az átalakítást.

Manning-nek elsőként át kellett mennie a fizikai felmérőn és ezt a mai napon sikeresen végre is hajtotta. A csapat már hivatalosan is bejelentette, hogy Manning lesz a Broncos irányítója a következő szezonban.

 

Manning az eredeti szerződése szerint 19 millió dolláros alapfizetéssel rendelkezett ami az átalakítással 15 millióra csökkent. A 4 millió fizetéscsökkentést záradékká alakította a csapat. Ha a csapat a következő szezonban megnyeri az AFC bajnoki címét és a Super Bowl-t akkor 2 - 2 millió dollárt kap amivel tulajdonképpen visszaáll a 19 millió dolláros kereset de ez másként már mutatkozik meg a fizetési sapkában.

"Nem fogok a szerződésemről beszélni. 18 év alatt nem tettem meg és nem most fogom elkezdeni. Nagyon keményen dolgoztam és nagyon izgatott vagyok, hogy visszatérhetek a Denver Broncos-hoz. Alig tudom kivárni az április 13.-át, hogy visszatérhessek ide és újra összegyűljünk a csapattal. Izgatott vagyok, hogy együtt dolgozhatok az új edzőkkel azért, hogy igazán speciálissá tegyük a 2015-ös évet." - nyilatkozta Manning a The Denver Post-nak.

(nfl.com, Fotó: cbssports.com)