Hatharom / Blog / Bejegyzések
Megműtötték a Vikings elsőkörös újoncát
Véget ért a Minnesota Vikings linebackerének,Anthony Barr-nak az ígéretes újonc szezonja. AVikings vezetőedzője Mike Zimmer tegnap bejelentette, hogy...

Véget ért a Minnesota Vikings linebackerének, Anthony Barr-nak az ígéretes újonc szezonja.

A Vikings vezetőedzője Mike Zimmer tegnap bejelentette, hogy térdműtéten esett át a fiatal játékos és így már nem tud pályára lépni az utolsó két mérkőzésen.

A vezetőedző elmondása szerint az outside linebacker "csak" egy kisebb beavatkozáson esett át. Barr kezdő volt a Vikings első 12 mérkőzésén de a térdsérülése miatt már nem tudott pályára lépni az utolsó két találkozón.

 

"Nagyszerűen játszott. Ő egy nagyszerű játékos. Egy jó gyerek aki keményen tanul. Mindent jól tesz és nagyon lelkiismeretes. Keményen dolgozik és nagyon izgatott a visszatérésével kapcsolatban." - nyilatkozta Zimmer az újonc védőjéről.

Barr 12 mérkőzésen 70 tacklet, 4 sacket és 2 kierőszakolt fumblet szerzett a szezonban. A Pro Football Focus a 4-3-as outside linebackerek között a 8. helyen rangsorolja a szezonban mutatott teljesítménye alapján.

Kis érdekesség a bejelentéssel kapcsolatban, hogy Zimmer kihangsúlyozta, hogy nagyon kis sérülésről beszélünk Barr esetében aminek némileg ellentmond, hogy mégis el kellett végezni a beavatkozást. A lényeg viszont az, hogy a mostani információk szerint Barr teljesen egészséges lesz a következő felkészülés kezdetéig.

(nfl.com, Fotó: bleacherreport.com, startribune.com)