Hatharom / Blog / Bejegyzések
Súlyosan megsérült a Jaguars legjobb játékosa
A vasárnapi Houston Texans ellen 23-17-re elvesztett utolsó alapszakasz mérkőzésen megsérült a Jacksonville Jaguars defensive tackleje Sen'Derrick Marks....

A vasárnapi Houston Texans ellen 23-17-re elvesztett utolsó alapszakasz mérkőzésen megsérült a Jacksonville Jaguars defensive tackleje Sen'Derrick Marks. A védőfalembernek elszakadt a keresztszalag a térdében így igen kellemetlen offseason elé néz. A csapat továbbra már nem érdekelt az idei szezonban de így is fájó a számukra, hogy a fiatal keretük legjobb játékosa megsérült az utolsó találkozón.

 

A jelenleg 27 éves Marks a hatodik profi szezonját fejezte be vasárnap. A tavalyi offseasonban csatlakozott a Jaguarshoz miután négy éven keresztül Tennessee Titans játékosa volt. A Titans a 2009-es Draft második körében választotta ki a tacklet és a falember évről évre jobb teljesítményt nyújtott.

Marks az idén futotta pályafutásának legjobb szezonját. 44 tacklet és 8.5 sacket szerzett, 20 alkalommal siettette az ellenfelek irányítóit és 10 yardveszteséget jelentő tacklet szerzett.

Általánosságban hat-kilenc hónapot vesz igényben a keresztszalag szakadás rehabilitációja így jelenleg elképzelhető, hogy nem lesz teljesen egészséges a következő felkészülési időszak kezdetéig. Kiesése, illetve a késői edzésbe állása értelemszerűen nagy veszteséget jelentene a Jaguars számára.

(nfl.com, Fotó: actionnewsjax.com)