Hatharom / Blog / Bejegyzések
Jack Del Rio a Raiders vezetőedzője
Az Oakland Raiders a tegnapi napon Jack Del Rio-t kinevezte a csapat vezetőedzőjének. Elsőként aNFL Media két munkatársa Ian Rapoport és Albert Breer...

Az Oakland Raiders a tegnapi napon Jack Del Rio-t kinevezte a csapat vezetőedzőjének. Elsőként a NFL Media két munkatársa Ian Rapoport és Albert Breer számolt be róla, hogy a Raiders kinevezi a Denver Broncos defensive koordinátorát és a Jacksonville Jaguars korábbi vezetőedzőjét. A hírek szerint Del Rio négyéves szerződést írt alá a csapattal.

 

A kinevezés nem okozott nagy meglepetést hiszen szinte az egész hét Del Rio-ról szólt. Mellette a legesélyesebb az ideiglenes vezetőedző Tony Sparano volt. Ha hinni lehet a pletykának akkor végül a kiválasztási folyamatot segítő korábbi Raiders legenda John Madden döntött Del Rio mellett Sparano-val szemben.

Nagyon sok név felmerült az edzőkereséssel kapcsolatban de véleményem szerint jó döntést hozott a csapat. Kilenc éves vezetőedzői tapasztalattal rendelkezik és egy teljes csapat újjáépítésben is részt vett már. A Jaguars-al 68-71-es alapszakasz mérleget ért el és két évben bejutott a playoffba is.

(nfl.com, Fotó: dawindycity.com)