Hatharom / Blog / Bejegyzések
350 gramm marihuánával és 190 ezer dollárral vették őrizetbe a Packers nose tacklejét
Kedden őrizetbe vették a Green Bay Packers defensive tacklejét Letroy Guion-t. A védőfalember az autójával haladt amikor is egy rendőrségi...

Kedden őrizetbe vették a Green Bay Packers defensive tacklejét Letroy Guion-t. A védőfalember az autójával haladt amikor is egy rendőrségi ellenőrzésbe botlott. A hírek szerint azért állítottak meg mert kóválygott a sávok között. Az igazoltató rendőr marihuána szagot érzett majd átkutatták az autóját.

Az átkutatás során Guion autójában 357 gramm marihuánát, 190.028,81 dollárt és egy félautomata fegyvert találtak. A falember ellen három rendben vádat emeltek.

 

"Tisztában vagyunk vele, hogy súlyos helyzetbe keveredett Letroy Guion. Még nem beszéltünk Letroy-al így a továbbiakban nem kommentáljuk az esetet." - szerepelt a Packers sajtóközleményében.

 Guion rakománya

A 27 éves játékos tavaly érkezett a Minnesota Vikings csapatától és karrierjének legjobb szezonját zárta. A megsérült B.J. Raji helyetteseként kezdő lett, 32 tacklelel, 3.5 sackel és 1 kierőszakolt fumblelal zárta a szezont. A Packers egyéves, 1 millió dolláros szerződést kötött vele tavaly de hiába a kitűnő szezon a mostani incidens miatt minden bizonnyal távozni fog Green Bay-ből.

Guion-t természetesen azóta már szabadon engedték 100 ezer dolláros óvadék megfizetése ellenében. Ha ilyen esetekben nem foglalnák le bizonyítékként az autó tartalmát akkor az óvadékot azonnal, készpénzben is le tudta volna tenni.

(nfl.com, Fotó: thebiglead.com, )