Hatharom / Blog / Bejegyzések
Valószínűtlen, hogy 2016 előtt hosszabbítanának Andrew Luck-al
A 2012-es Draft osztály kezdőirányítói (legalábbis a többségük) a következő hetekben, hónapokban meg fogják kapni a...

A 2012-es Draft osztály kezdőirányítói (legalábbis a többségük) a következő hetekben, hónapokban meg fogják kapni a többéves szerződéshosszabításukat de a jelek szerint az Indianapolis Colts irányítójának Andrew Luck még egy évet várni kell a megaszerződésére.

A csapat tulajdonosa Jim Irsay a héten kijelentette nincs egyetlen sürgető tényező sem ami miatt a 2015-ös szezon vége előtt alá kellene írniuk Luck-al. Az irányító 1/1-es volt így elsőkörös játékos révén a Colts-nak az új kollektív szerződés értelmében lehetősége van élni a játékos opciós ötödik évével. Így tulajdonképpen még két évig a csapat játékosa lesz.

 

"Andrew-nak még két év hátravan a szerződéséből és bármilyen beszélgetés is hangzik el köztünk és Andrew emberei között azt bizalmasan kezeljük. Azt hiszem az a legvalószínűbb forgatókönyv, hogy a következő offseasonban írjuk alá az új szerződést. Jelenleg így látom a dolgokat." nyilatkozta Irsay.

Luck Draftolásának évében nevezték ki a Colts general managerét, Ryan Grigson-t aki élete első Draftján kiemelkedően választott. A wide receiver T.Y. Hilton, az offensive tackle Anthony Castonzo és a Dwayne Allen, Coby Fleener azóta is a csapat meghatározó játékosa.

Luck-al ellentétben az évfolyam másik sztárirányítója Russell Wilson a harmadik körben kelt el így a Seattle Seahawks irányítójának újoncszerződése nem tartalmazza az ötödik éves opciót. Wilson késői körösként alacsony újonc szerződést kapott de a Super Bowl győztes irányító már idén meg fogja kapni a megaszerződését.

(nfl.com, Fotó: espn.go.com)