Hatharom / Blog / Bejegyzések
Reakciók a Seahawks gólvonalas playhívására
Az idei Super Bowl utolsó perceiben történtek több beszédtémával szolgáltattak mint szinte az egész mérkőzés. A...

Az idei Super Bowl utolsó perceiben történtek több beszédtémával szolgáltattak mint szinte az egész mérkőzés. A lavina Jermaine Kearse szenzációs, hihetetlen, lehetetlen (lehetne fokozni) elkapásával kezdődött majd folytatódott Russel Wilson interceptionjével és véget ért a tömegverekedéssel.

A három esemény közül az interception bírt (leginkább) sorsdöntő jelentőséggel. 2&1, 1 yard, megnyerhető a Super Bowl így jöhet Marshawn Lynch. De nem ez történt. Valami érthetetlen okból kifolyólag a Seahawks passzjátékot hívott és az újonc Malcolm Butler interceptionjével bajnok lett a Patriots.

Az internet azonnal felrobbant a playt követően illetve az azóta eltelt időben sok volt és jelenlegi játékos is megszólalt az esettel kapcsolatban. A hozzászólások többsége azonban nem Wilson passzát hanem magát a playhívást minősítik és véleményem szerint ezzel az egy döntéssel romba döntötték az egész évüket.

 

Emmitt Smith volt talán a legkeményebb, a Dallas Cowboys korábbi runing backje szerint ez volt az egész futballtörténelem legrosszabb playhívása.

A Cowboys korábbi cornerbackje Deion Sanders a Super Bowl-ok történetének legrosszabb playhívásának minősítette az esetet és ha létezne ilyen díj akkor azon nyomban átadta volna Wilson-nak a döntők legrosszabb passzának járó díjat.

Az elkapó Dez Bryant már finomabb volt, szerinte működött volna a play ha Cris Matthews lett volna ott Ricardo Lockette helyett.

Legyen teljes a sor és maradjunk a Cowboysnál. Korábbi elkapójuk Terrell Owens sem hitt a szemének, ebben a szituációban BEASTMODE! Továbbá megjegyezte, hogy Pete Carroll-t egész hátralevő pályafutása során kísérteni fogja a play.

A szakértő Bucky Brooks a szakmánál maradt. A liga legjobban futó csapat úgy döntött, hogy passzolni fog 2&1-nél az 1 yardos vonalon. Teljesen összezavarodott az események láttán.

Azt kellene ismerni (cenzúrázatlanul), hogy ebben a pillanatban mire gondolt Sherman

A Jets védőfalembere Sheldon Richardson: Van egy running backed akinek neve Beastmode, shotgun formációnál ott van a backfielden és te 1 yardról passzolsz. A mérkőzés igazi MVP-je a Seahawks OC-je.

A Seahawks korábbi elkapója Sidney Rice: 2&1 az 1 yardos vonalon. 1 időkérés és BEASTMODE a backfielden. Akkor se passzoltam volna ha Jerry Rice áll ott.

A Rams defensive endje Chris Long annyira megdöbbent, hogy csak kérdezni tudott: Miért nem futtatjuk a labdát? Miért nem kért időt a Patriots? Minek játsszuk egyáltalán ezt a játékot?

A Buccaneers defensive tackleje Gerald McCoy: Marshawn Lynch, Marshawn Lynch Marshawn Lynch, Marshawn Lynch!! Minek van ott Beastmode ha nem használod fél yardról? Rossz hívás.

És végül ismét Prime Time, azaz Deion Sanders: Hogy tudsz ilyen hülye lenni? Beastmode a pályán és passzolsz? Most szórakozol? Fizesd meg Lynch-et, hogy maradjon és takarítsd fel ezt a rendetlenséget.

Prime Time hatalmas figura és az NFL Hungary teljesen egyetért vele. Szerintetek Wilson-ban volt a hiba vagy az egész playhívásban?

(nfl.com, Fotó: heavy.com, brobible.com)