Serie A

Mondjuk ki, ezen a meccsen már Allegri állása a tét! - igazi tipporgiával készültünk

  • varin

Három kulcsmeccsből kettőt elbukott a Juventus, még egyet nem élhet túl Allegri.

Az október közepének úgy vághatott neki a Juventus, hogy még van némi esélye a Bajnokok Ligájában, bajnokságban sincs messze a top4, és következik három, minden szempontból kulcsmeccs. A Maccabi hazai legyőzését követően azonban a Milan elleni derbin és a haifai visszavágón is vereséget szenvedett az Öreg Hölgy, amihez ha hozzáteszi a Torino is a magáét a városi derbin, akkor alighanem Massimilano Allegri frissítheti az önéletrajzát.

3919188

Minden darabokban van most az iparváros zebracsíkos felében. Kilátástalan játék, 0 rúgott gól az elmúlt meccseken, az idei évben nemhogy a legjobb 16 nem lesz meg a BL-ben, de még azon is cidrizhetnek a fekete-fehér hívek, hogy egyáltalán a top6-ba hogy fér majd be a csapat. Túlzás nélkül lehet mondani, bohózat, ami történik Torinóban, kezdve a formával, egészen a sérültlistáig, amelyre Ángel Di María a legjobb példa, akinek 24 perc elég volt a BL-ben, hogy ismét kidőljön. Vlahovicsék egyetlen szerencséje, hogy egy pocsék formában lévő Toróhoz látogatnak, ahol egyszerűen élet-halál kérdés a 3 pont.

És bizony nem is túl gyakori, hogy a Derby della Mole ennyire háromesélyes legyen, valószínűleg évtizedeket kellene visszamenni a történelemben, hogy a Juvéra akár idegenben 2.50 körüli szorzót találjunk.

Lett is egyébként foganatja a pocsék szériának, Allegri azonnali edzőtábort rendelt el, amely ellen többen fellázadtak, míg az ultrák elsősorban Andrea Agnelli klubelnök lemondását követelik, Allegrit pedig teljes mellszélességgel támogatják. A tréner persze egyből cáfolta a csapaton belüli morgolódást, és véleménye szerint nagyon fontosak az ilyen döntések, hogy kicsit összekovácsolják a csapatot.

"Kívülről úgy látszódhat, hogy nem vagyunk egységesek, de érzem, hogy mindenkiben megvan az akarat a nehézségek leküzdésére. Egy meccs még nem oldja meg a problémáinkat, lépésről lépésre kell előre jutnunk" - mondta a meccs előtti sajtótájékoztatón Allegri.

A mester azt is elmondta, hogy Moise Kean ismét bevethető, így a Kean-Vlahovics-Milik hármasból kezd majd kettő, míg a Pogba, Chiesa, De Sciglio, Di María, Jorge tandem továbbra is sérült.

[3919188] 2022-10-15 18:00:00 Torino - Juventusx;10

Ami a hazaiakat illeti, habár a 10. hely távolról sem néz ki rosszul, a Torino formája már inkább. A Bikák az utolsó négy meccsükön 1 pontot szereztek, az pedig kezd kiütközni, mennyire hiányzik ebből a csapatból a Romához igazoló Andrea Belotti.

Ivan Juric problémáit tovább gyarapítja, hogy az a Sanabria is sérült, aki idén a Toro bajnoki góljainak negyedét szerezte, így most a fiatal francia támadó, Yann Karamoh kezdhet, aki az Empoli ellen 2, a Napoli ellen 5 percet kapott.

Fájdalmasan gyenge ez a Juve idén, de ez már az a szorzó, amit nem hagyunk ott. Az abszurd helyzet viszont az, hogy Karamoh góljában is van érték, hiszen a 6.50-es szorzó egy ék esetében nevetségesen magas. Így igen sok tippünk lesz erre a meccsre, hiszen azt még nem is említettük, hogy amúgy sok lapot is várunk.

{"headTitle":"Torin-Juventus","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-15 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Yann Karamoh gólt szerez","odds":"6.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"5,5 lap felett","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Juventus +0","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Juventus 2,5 lap felett","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3919188] 2022-10-15 18:00:00 Torino - Juventusx;