Serie A

Mi még nem tudunk bízni a Juvéban - tippek a városi derbire

  • varin

Hat év után nyerhet ismét torinói városi derbit a Toro, amely a tartalékos Juventust fogadja.

Három győztes találkozóval a háta mögött lassan elkezdhetnek bizakodni a Juventus hívei, hogy a csapat végleg kilábal a sikertelenségi szériából, persze a Spezia vagy a Sampdoria kínkeserves legyőzése aligha számít diadalmenetnek. Az viszont már komoly fegyvertény, hogy a BL-címvédő Chelsea-t tartalékosan is sikerült megvernie az Öreg Hölgynek, így mindenképpen pozitív ingerekkel utazhatnak a szomszédba, hogy a városi derbin is folytassák jó szériájukat.

3657053

A Torino csapatában azonban most egy kemény ellenféllel néznek szembe, amely biztosan 120%-on pörög majd, ahogyan minden városi derbin alapvetés ez. Ivan Juric gárdája ráadásul négy mérkőzés óta veretlen, ami még úgy is jól cseng, ha az ellenfelek között nem éppen Chelsea-ket, hanem Salernitanát, Sassuolót, Laziót és Veneziát találunk. A veretlenségi szériának pedig még nagyobb értéket ad, hogy az olyan sztárok, mint Zaza, Pjaca, Belotti vagy Praet nem voltak bevethetőek a mérkőzések nagy részén, ahogyan szombat délután sem játszhatnak.

És talán ez lehet a legfontosabb döntő faktor, hiszen ismét ugyanazokat a neveket találjuk a Bikáknál, pihenés nélkül játsszák végig a meccseket Sanabriáék. A fiatal paraguayi mögött ezúttal is Brekalo és Linetty lehetnek a támadó középpályások, amely valóban egy szükségmegoldás, de az eredményesség rovására eddig nem ment.

A másik oldalon Morata és Dybala kidőlése okozza a legnagyobb problémát, így a Chiesa-Kean támadósorra kénytelen támaszkodni Allegri mester, mögöttük pedig helyet kaphat Locatelli, míg a védelemben a fáradt Bonucci helyét De Ligt veheti át, a széleken pedig De Sciglio és Sandro kezdhetnek.

"Talán még nehezebb is lesz ez a meccs, mint a Chelsea ellen, hiszen a Torino játékosainak ez életük mérkőzése. Óriási mérkőzés lesz, nagyon fókuszáltnak kell lennünk, a hangulat is alighanem frenetikus lesz. A Torino parádés formában van, Ivan Juric remek munkát végez, így türelmesnek kell lennünk végig" - mondta Allegri.

Mi teljességgel hiszünk benne, hogy szoros mérkőzést képes játszani a Torino, így nem várunk igazi gólparádét. Megjátsszuk viszont a lengyel játékos gólját, hiszen támadó középpályásként 1-1 lövést minden meccsen megereszt, ha pedig az az egy ezúttal be is csusszan, szépet kaszálhatunk.

{"headTitle":"Torino-Juventus","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-10-02 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Karol Linetty gólt szerez","odds":"13","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Torino +1","odds":"1.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"2,5 gól alatt","odds":"1.82","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3657053] 2021-10-02 18:00:00 Torino - Juventusx;