Serie A

Bátor kombival nyernénk az olasz zárómeccsen

  • varin

Elég vegyesen teljesítő csapatok játsszák a kör utolsó meccsét, így nem is tippelünk a végeredményre.

Csatlakozz a Logibet egyre növekvő táborához, kaszálj úgy, ahogyan a profik is teszik!

Két mérkőzés maradt hátra hétfő estére a Serie A 13. fordulójából, előbb a Verona fogadja az Empolit, majd a Torino és az Udinese csap össze egymással az észak-olasz iparvárosban. Mi most utóbbi mérkőzés megtippelésére vállalkozunk, hiszen a két csapat igen változatos 90 perceket képes összehozni.

3657124

Könnyű kirándulásra aligha számíthatnak a zebracsíkos vendégek, hiszen a Toro hazai pályán kiválóan szerepel. A 3-1-2-es mérleg értékét még tovább növeli, hogy csak az Atalanta és a Juventus tudott 3 ponttal távozni Andrea Belottiéktól, viszont azt se felejtsük el megjegyezni, ugyanez a csapat az otthonától távol már igencsak gyenge teljesítményre képes. A válogatott szünetet megelőzően például hazai pályán a Bikák legázolták a Sampdoriát, majd a kiesés elől menekülő Spezia ellen már nem jött össze a pontszerzés.

A túloldalon hasonlóan vegyes a szezon, mert bár az Udinese jól kezdte az évet, a visszaesés elég komoly volt az első három meccsen begyűjtött 7 pont óta. Az elmúlt években a jelenleginél masszívabb csapat volt az Udine, bár idén sem valószínű, hogy a kiesés veszélye fenyegetnél majd Samirékat.

Más szemszögből nézve viszont szeptember vége óta egyetlen csapat tudta legyőzni az Udinesét, az pedig a címvédő Inter.

Hiányzók inkább a hazai oldalon lesznek, de ha valahol, hát Torinóban már hozzászoktak a sérültekhez. Legalább ezúttal Pjaca, Brekalo és Belotti ott lehetnek a kezdőben, Praet és Ansaldi viszont a padon sem.

A két csapat utolsó hét meccséből csupán egy alkalommal volt 3 gól és most sem gondolunk gólparádéra. A két csapat stílusa idén sem a sok gólt, sem az igazán sok lapot nem feltételezi, így mi a kettő kombinációjával próbálkozunk nyerni hétfőn este.

{"headTitle":"Torino-Udinese","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-11-22 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bet Builder: 3 gól alatt + 6 lap alatt","odds":"2.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3657124] 2021-11-22 20:45:00 Torino - Udinesex;