Serie A

Elég a testvéri szeretet egy tét nélküli meccs megnyeréséhez?

  • varin

Simone szívességet tehetne Filippónak, de az oddsok alapján nem biztos, hogy így is lesz.

A 25. fordulóból pótolnak elmaradt meccset kedden a Serie A-ban, a római találkozónak pedig óriási tétje lesz az egyik fél számára. A helyzet azonban közel sem ilyen egyszerű, hiszen főszerepet kaphat Filippo Inzaghi, a Benevento mestere is.

{"headTitle":"Lazio-Torino","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-18 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lazio","odds":"1.93","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Torino","odds":"4.42","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Az utolsó fordulót megelőzően ugyanis a Torino előnye 3 pont a Beneventóval szemben, vagyis a Bikáknak két meccsen 1 pontot kell szerezniük. Először Rómába látogatnak, majd pedig fogadják a Beneventót, amely értelemszerűen egy ki-ki meccs lehet, ha a Lazio nem bukik el az Olimpicóban.

Viszont a Sasok számára a világon semmi tétje nincs már ennek a meccsnek, hiszen biztosan a 6. helyen végeznek, innen se előre, se hátra. Adná magát, hogy amúgy olaszosan az egyik pontot lepasszolja a Lazio a Torinónak, ám ne felejtsük el, hogy a Lazio trénere az a Simone Inzaghi, aki a Benevento edzőjének, Filippo Inzaghinak a testvére.

Vagyis Simone Inzaghi egy tét nélküli meccsen is feltüzelheti a csapatát, hogy ezzel szívességet tegyen a bátyjának.

Viszont a mostani Torónak nagyon kellene a segítség, mert hiába vannak a Boszorkányok is horribilisen gyenge formában, Belottiéknak az utolsó két meccsükön sikerült 11 gólt kapni a Milan és a Spezia ellen. És ugyan a Rossonerik ellen még belefér a vereség, de az, hogy a Spezia egy négyest vágott Nicola fiainak, már rég túl van az ingerküszöbön, volt is vaskos tüntetés az ultrák részéről.

A sportfogadók kedvenc hetei következnek! Kaszálj te is a tutikkal!

Viszont a fogadóirodák úgy tűnik, ezt a "testvér faktort" nemigen építették bele a szorzójukba, hiszen szerintünk a hazai győzelemre kínált 1.65-1.70 meglepően magas volt és ezt még feljebb is csapkodták a fogadók. Bár tény, hogy a Lazio leeresztett az év végére, azt azért ne felejtsük el, hogy Savicék zsinórban 12 meccset nyertek hazai pályán a bajnokságban.

Nem illene egy elveszített városi derbi után otthon pontot ledobnia a Laziónak, ami ráadásul a családi ebédnél is feszült témát okozhatna. A Torino győzelmét kizárnánk, arra nincs sok esély, így pedig a -0.25-ös ázsiai hendikepet érdemes megbombázni, ami még egy (szerintünk valószínűtlen) ajándékpont esetén is csak félvesztes.

{"headTitle":"Lazio-Torino","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-18 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lazio -0.25","odds":"1.79","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3429064] 2021-05-18 20:30:00 Lazio - Torinox;