Serie A

Kötelező, de a pokoli fajtából - tipp a Milan meccsére

  • varin

Torinóba látogat a Milan, ahol mumusnak számítanak a Rossonerik, ettől még kőkemény 90 percre számíthatunk.

Legutóbb, amikor a Milan a Torino vendége volt, az egy hihetetlen 7-0-s végeredményt hozott a Rossoneriknek, amely sokáig emlékezetes maradhatott mindkét oldalon. Stefano Pioli gárdája ezúttal is egy gyengélkedő csapathoz látogat, ám egy kiizzadt, szűkös 1-0 is óriási örömmel töltené el a listavezető híveit.

3657281

Ibráék ugyanis a Bologna ellen szórtak el 2 pontot és mivel mind a Napoli, mind az Inter rangadót nyert idegenben, még jobban összerázódott a mezőny. Ráadásul Lautaro Martínezék a Verona ellen is hozták a kötelezőt, így ha a Bikák megtréfálják vasárnap este riválisukat, akkor vesztett pontok tekintetében elveszíti az első helyet a Milan.

Pioliék szerencséjére azonban egy eléggé szárnyaszegett Toro vendégei lesznek, hiszen Ivan Juric csapata botrányosan gyenge szériában van. A salernói siker csak szépségtapasz, igaz, egy 8 meccsből álló nyeretlenségi széria lezárása, amelyen mindössze öt gólt szereztek Belottiék. Az viszont aggódásra adhat okot, hogy a 0-4-4-es sorozat alatt a Juventustól és az Intertől is pontot csent a Torino, ami különösen furcsává teszi azt a tényt, hogy az Udinese, a Venezia, a Cagliari és a Genoa viszont verte a vörösöket.

Milánóban leginkább abban bízhatnak, hogy sikerül ezúttal is lenullázniuk a Torinót, hiszen nem csak a Milan góltalansági szériája tart körülbelül 500 perce, de ugyanennyi időt ölel fel az is, mióta utoljára torinói gólt láthattunk a milánói hálóban.

Ugyan a vendégeknél csak a védelemből vannak hiányzók, Romagnoli és Florenzi is pótolható elem, a középpálya közepén lévő Tonali-Kessié-Bennacer hármas pedig el tudja intézni, hogy a Bikák ezúttal se szerezzenek gólt.

Nagyon hasonló forgatókönyvvel próbálkozunk, mint a Milan-Bolognán, vagyis kevés gól, szűkös Milan-siker, viszont Daniele Doveri személye miatt nem igazán sok lap...

{"headTitle":"Torino-Milan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-04-10 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"4,75 sárga lap alatt","odds":"1.68","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Pontos végeredmény: 0-1","odds":"6.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Nem szerez mindkét csapat gólt","odds":"1.77","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3657281] 2022-04-10 20:45:00 Torino - AC Milanx;