Serie A

Tovább tarthat a Bikák diadalmenete

  • varin

Egyetlen lövéssel szép pénzt nyerhetünk az olasz zárómeccsen. Tippek a Venezia-Torinóra.

Három veretlenül megvívott bajnokit követően a negyedik mérkőzésén is optimista lehet a Torino gárdája, hiszen a Bikák az újonc Veneziával találkoznak. A velencei kiscsapat eddig visszafogott teljesítményt nyújt, így érdemes lehet favorizálni a nem csak eredményes, de jól is játszó vendégeket a hétfői zárómeccsen.

3657062

Ivan Juric fiai legutóbb a Laziót lepték meg alaposan, olyannyira, hogy a Sasok csak egy 90. perces góllal tudtak egyenlíteni. Bár nyilvánvalóan fáj elveszíteni az utolsó pillanatban 2 pontot, a horvát mester optimista lehet, a jó hangulat pedig kell is, hiszen hétvégén egy tényleg nyerhető torinói derbit játszanak az iparvárosiak. Ami viszont folytonos problémát jelent a csapat számára, azok a sérültek, hiszen Velencében is Zaza, Edera, Belotti, Izzo és Praet nélkül kell bizonyítania a gárdának.

"Természetes, hogy aggasztanak minket a sérültek, de a futballban ez egy megszokott állapot. Ezekkel a dolgokkal meg kell barátkoznunk és kihoznunk a legjobbat a keretből. A legfontosabb most, hogy tanuljunk a hibáinkból és ne veszítsünk pontokat az utolsó pillanatokban"- nyilatkozta Juric.

A tréner elmondta azt is, gyakorlatilag nincs választási lehetősége, Sanabria kell legyen az ék, mögötte pedig Brekalo, illetve a Lazio ellen gólt szerző Pjaca lehetnek a segítők.

Ami a másik oldalt illeti, a Venezia bár csak 2-0-ra kapott ki legutóbb Milánóban, azon a mérkőzésen inkább az látszott, hogy távol van még a Serie A színvonalától Paolo Zanetti együttese. 3 ponttal persze nincsenek nagyon leszakadva a hazaiak sem, egy bravúrdöntetlen a Toro ellen és máris beérik a 17. Speziát pontszámban.

Az előző két meccsen csereként beállt horvát támadóra fogadunk ezen a meccsen, aki most 70-80 perc alatt bőven eltalálhatja egyszer a kaput - ha pedig abból gól is lesz, extrán jól járunk. Mindemellett bizalmat szavazunk néhány torinói sárga lapnak is, hiszen ha megszerzik a vezetést a Bikák, akkor tovább növelhetik a 2 meccsen összegyűjtött 9 sárgájukat otthonuktól távol.

Update: Pjaca is hiányozni fog, így vélhetően Linetty játszik támadó középpályást. A lengyeltől ugyanúgy várhatunk lövést, ahogy a horváttól, így jobb oddson, de így is value-k az ötletek.

{"headTitle":"Venezia-Torino","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-27 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Karol Linetty kaput eltaláló lövései: 0.5 felett","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Karol Linetty gólt szerez","odds":"5.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Torino 2,5 lap felett","odds":"2.37","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3657062] 2021-09-27 20:45:00 Venezia - Torinox;