Olasz Kupa

Kombiztunk egy biztonságit a Milan meccsére

  • varin

Tartalékos csapatok összecsapását hozhatja a szerdai kupameccs. Íme egy fogadásépítős ötlet.

Az Inter keddi, nem annyira sima továbbjutását követően most a másik milánói csapaton lesz a sor, ám elvileg a Milan dolga sem lesz rendkívül nehéz, hiszen a Torino látogat a San Siróba. A Rossonerik viszont némileg botladozó formában vannak, hétvégén pedig egy "must win" meccs vár rájuk Leccében, így kérdés, mekkora prioritással is szerepel most a Bikák elleni kupameccs, különösen a rengeteg sérült okán.

3990081

Pedig ha csak 87 percig tartott volna a Roma elleni meccs, akkor egy magabiztos győzelem szerepelhetnek a számlán, ám a Farkasok két hajrábeli gólja így elvett 2 pontot Tomoriéktól. Fájdalmas ez, hiszen a szenvedő Juventus így beérte a Milant, a Napoli 7 egységre távolodott és hát az Interen is lehetett volna hozni egységeket. A BL-indulás azért így sincs komoly veszélyben, bár tény, hogy azért közel sem annyira meggyőző az idei Milan, ráadásul a következő két bajnoki a Lecce és a Lazio ellen idegenben lesz.

Stefano Pioli mestert egyébként ki is kezdték a pontvesztést követően, elsősorban elhibázott cseréi miatt, ám ő inkább a pontrúgásoknál való helyezkedést és koncentrációt okolta, mintsem a taktikai aspektust. "Nem azért nem nyertünk, mert átálltunk a 3 védős rendszerre, hanem mert hibáztunk... De ez megmutatja nekünk, miért is kell 90 percig fókuszálni, hiszen hiába nem lőtt kapura 45 percig a Roma, a végén mégis elvihettek egy pontot".

Minden bizonnyal több változtatás várható a kezdőben, ráadásul a tar mester így is rendkívül szűkös kerettel dolgozhat Maignan, Florenzi, Rebic, Kjaer, Krunic és Ibrahimovic sérülése miatt, így legalább annak örülhet Pioli, hogy Messias visszatérhet, Origi pedig közel van hozzá.

Ami a Torót illeti, Ivan Juric csapata igen kulturált szezont fut, a 23 pont szép szám és a 10. hely is olyan pozíció, amelyet egy tollvonással aláírnának most a szezon végére. Ezért is lehet fájó kicsit, hogy a Bikák Salernóban hagytak 2 egységet, noha lényegesen jobban futballoztak, mint ellenfelük.

Igen vegyes kezdő várható, elsősorban a Milannál, ahol Gabbia, Dest, Vranckx, Pobega és De Ketelaere is pályára léphet, de igazság szerint nehéz megjósolni előre a csapat összetételét. A Torinónál vélhetően Sanabria és a Salernitana ellen remekül futballozó Vlasic kezdhet, míg Pellegri, Aina és Shomurodov nem léphetnek pályára.

A hazaiaknál továbbra is a vegyes védelem, Tatarusanuval az élen jelent gondot, viszont a túloldalon éppen a hátsó sor szállítja a pontokat. Olyan nagyon egyik csapatnak sem prioritás ez a meccs, így nem is várunk látványos futballt. Kevés gól, illetve kevés szöglet is várható, hiszen egyik csapat sem lő igazán sok sarokrúgást, így fogadásépítővel ezt a két ötletet kombinálva jó kis oddsot kapunk.

{"headTitle":"Milan-Torino","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-01-11 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadásépítő: 3.5 gól alatt + 10.5 szöglet alatt","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3990081] 2023-01-11 21:00:00 AC Milan - Torinox;