Serie A

Pályán a rómaiak! - tipp a Farkasok és a Sasok meccsére

A Lazio masszív underdog, de a Roma is megizzadhat a hazai bajnokijával.

Két meccs maradt hétfőre a Serie A 26. fordulójából, amelyen éppen a két római csapat érintett. Az AS hazai pályán fogadja a Torinót, míg a Lazio Firenzébe látogat, és bizony nehéz lenne bármelyik meccsre is azt mondani, hogy ez országos fix.

2024-02-26;55

Roma-Torino

Egyértelműen inkább pozitív az összkép a poszt-Mourinho-érában a Románál, hiszen De Rossi irányításával a Farkasok csupán az Intertől kaptak ki hazai pályán, míg a második négy bajnokijukat megnyerték, az EL-ben pedig továbbküzdötték magukat. A fővárosiak most a remek szezont futó Torinót fogadják, amely bár kikapott néhány nappal ezelőtt a Laziótól, azért felettébb veszélyes ellenfélnek számít.

Ugyan sok remi tarkítja a Torino idei szezonját, azért Zapatáék október közepe óta csak háromszor kaptak ki a Serie A-ban. Bár tény, hogy pontjaik többségét hazai pályán szerzik, azért így sem véletlen a hazaiak 2 feletti szorzója. A hazaiaknál Abraham régóta maródi, a vendégeknél viszont Alessandro Buongiorno kiválása komoly problémát okozhatott volna, de nélküle sem kap több gólt a Toro, mint előtte.

Roma#ita-roma#5

Ha brutális gólfesztivált akarunk látni, ne ezt a meccset válasszuk, teljesen jogosnak tűnik a fogadóirodák 2.0 körüli egál gól line-ja. A Bikák védelme kiváló idén, míg a Farkasok azért több meccsüket is soványan hozzák - arról nem is beszélve, hogy a két csapat utolsó öt meccse csak 9 gólt hozott.

Szoros 90 percre van kilátás, és bár tény, hogy a Torino idegenben sok lapot kap, azért mi mégis a Roma-hendit húzzuk be a lapos piacon, mert ha minden bajnokit figyelembe veszünk, bizony a fővárosiak átlaga azért acélosabb.


✅ Tipp #1: Roma +0.5 lap @1.87

 

Fogadási határidő: február 26. 18:30

 

Fiorentina-Lazio

Hasonlóképpen kiegyenlített randevúra van kilátás az Artemio Franchiban, ugyanis jelenleg a Fiorentina-Lazio csörtén favoritot kikiáltani nehéz lenne. A szezont remekül kezdő Violák szekere megakadt, Italiano legénysége csak 6 pontra volt jó az utolsó 7 meccsén, ezzel pedig leszakadt a top5-től. Egyértelmű persze a problémák sora Firenzében, a rengeteg sérült igencsak nehezíti a mester dolgát. Castrovili, Dodó, Christensen és Biraghi továbbra is sérültek, Kouamé pedig maláriával fertőződött, így Italiano mesternek ismét fájhat a feje a kezdő összeállításakor.

[4230786] 2024-02-26 20:45:00 Fiorentina - Laziox

Ami a Laziót illeti, a forma inkább itt már vegyes, mintsem negatív, bár itt is akadnak furcsa vereségek, mint például otthon a Bologna ellen. Róma égszínkék felén ugyanakkor tűkön ülve várják a BL-visszavágót, ahol is a Bayern München ellen immáron távolról sem esélytelen Sarri gárdája a hazai 1-0 után. Zaccagni még nem elég fitt a kezdőcsapathoz, Patric és Rovella sérültek, míg Gila eltiltott, de ennél rosszabb helyzetben is tudott nyerni a Lazio Torinóban.

Mi nagy duzzogva be merjük húzni itt a vendégek sikerét, ázsiai hendis biztosítással. A Fiónál Belotti érkezése sem oldotta meg egy csapásra a csatárgondokat, míg a Laziónál idén a védelem igen jól teljesít. Benne van ebben a meccsben egy döntetlen, de ha a három kimenetelt kell néznünk, akkor a legkevésbé valószínűnek a hazai sikert tartjuk.


✅ Tipp #1: Vendégcsapat győzelménél a tét visszajár: Döntetlen @1.65

 

✅ Tipp #2: Lazio +0.25 @1.85

 

Fogadási határidő: február 26. 20:45

435948