Serie A

Még egy tippelhetetlen meccsen is találtunk 3 value ötletet!

  • varin

Két rendkívül gyenge formában lévő csapat, így valamelyik szériának meg kell törnie.

Egyre nagyobb bajba kerül a Cagliari együttese, habár a tabella alapján valójában még mindig távol a katasztrófahelyzet. Azonban hiába jönnek sorra a nyerhető mérkőzések a szárdok számára, Walter Mazzarri csapata továbbra is pocsék formában van. Ugyan most legalább 3 meccsen 3 pontot szereztek Diego Godínék, de ha azt nézzük, hogy az ellenfél a Sassuolo, a Salernitana és a Verona volt, közel sem olyan üdvözítő ez a remiorgia. És bizony ha megnézzük a Cagliari közeljövőjét, akkor szinte biztosra vehetjük, Mazzarri munkája a Torino elleni mérkőzésen áll vagy bukik.

3657153

Ugyanis a szárdok a Torót követően ellátogatnak az Interhez, fogadják a nehezen verhető Udinesét és a Juventusszal zárják a 2021-es évet. Ez gyakorlatilag két biztos vereség és egy nagyon nehezen nyerhető meccs, márpedig ha a Torinót és az Udinesét sem tudja legyőzni a Cagliari, és mondjuk 1-2 ponttal hozza le a decembert, nagyon nehéz azt látni, hogy Mazzarrit marasztalnák.

Viszont a Torino idegenben távolról sem számít acélos gárdának. Hogy mást nem mondjunk, a Bikák otthonuktól távol az utolsó 11 bajnokiból csupán egyet nyertek meg, az utolsó négyet például egyaránt 1-0-ra bukták el. Persze vizitáltak már a Románál, a Milannál, a Napolinál és a Fiorentinál, szóval nehézkes meccsből nem volt hiány, de például Velencében és a Spezia ellen sem sikerült nyerni.

 

>>> Kattints a képre és használd ki a 40%-os kedvezményünket a SuperTipsterre! Kaszálj a profik tippjeivel! <<<

 

Walter Mazzarri torinói utódja, Ivan Juric el is mondta, nem hagyja magát becsapni a Cagliari pocsék teljesítménye által, hiszen a szárdokat remek játékosok alkotják, ugyanakkor szeretnék megtörni pocsék szériájukat.

A Bikáknak természetesen most is - ahogy egész szezonban - rengeteg hiányzója lesz. A sérült Ansaldi, Belotti, Verdi, Mandragora, Ricardo Rodríguez és Djidji mellé az Empoli ellen kiszórták Singót is, így különösen a csapat jobb széle lehet lyukas. A másik oldalon Faragó és Godín is teljes értékű edzésmunkát végzett, így szinte hiányzó nélkül játszhat a Cagliari.

Veszettül nehéz lenne megbízni a botrányos formában lévő Cagliariban és a hiányzókkal teletűzdelt, idegenben 400 perce gólképtelen Toróban is. Viszont azzal nem értünk egyet, hogy a vendégek ekkora favoritok, így bízunk a hazai pontszerzésben és a kevés gólos, izzadtságszagú 90 percben.

{"headTitle":"Cagliari-Torino","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-12-06 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Cagliari +0.25","odds":"1.93","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"2.5 gól alatt","odds":"1.78","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Torino 1.5 gól alatt","odds":"1.63","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3657153] 2021-12-06 20:45:00 Cagliari - Torinox;