Konferencia Liga

Fogadáskészítővel fogadunk az Ajax-Aston Villára

  • Tomihmv

Még az is benne van a pakliban, hogy az angolok az első meccsen lerendezik a párharcot.

Több mérkőzés is remeknek ígérkezik a Konferencia Liga nyolcaddöntőinek első felvonásai közül, ilyen lesz szerintünk többek közt az Ajax-Aston Villa is. A fogadóirodák ugyanakkor úgy vélik, hogy az angolok könnyedén behúzhatják az odavágót, a birminghamiekre ugyanis átlagosan immáron mindössze 1.75-szörös szorzót ajánlanak háromesélyben.

Csapathírek

Igaz, többek közt ez az Ajaxnak köszönhető. A hollandoknak ugyanis abszolút nincs jó szezonjuk, az Eredivisiében 10 körrel a vége előtt mindössze az ötödik helyen tanyáznak, az éllovas PSV Eindhovennel szemben 27 (!), a második Feyenoorddal szemben 17 (!) pont a lemaradásuk, de a harmadik Twentétől is 11 egységre vannak...

Másfél hete 2-0-ra kaptak ki az AZ Alkmaar otthonában, vasárnap viszont 2-0-ra nyomták le az Utrecht csapatát, avagy a főpróba azért jól sikerült a hétközi kupameccsre.


>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


A KL-ben az előző kanyarban a Bodö/Glimt alakulatával találkoztak, s a hazai roppant szerencsés 2-2-es döntetlent követően (a 90. percben még 2-0-ra vezettek a norvégok), idegenben 1-1-re végeztek a rendes játékidőben, majd a hosszabbítás 114. percében, Taylor révén kiharcolták a továbbjutást (2-1).

Az biztos, hogy az akkor kiállított Sutalo nem léphet pályára csütörtökön, mellette Berghuis sérült, míg Avila, Bergwijn és Van Axel Dongen játéka kérdéses.

[4430920] 2024-03-07 18:45:00 Ajax - Aston Villax;

Ezzel szemben az Aston Villa jó szezont fut, s az elmúlt hetekben újra őszi önmagát idézni. Úgy tűnik tehát, hogy Emeryék kijöttek a gödörből, amit jól példáz, hogy az elmúlt három Premier League meccsüket zsinórban behúzták.

A Fulham (2-1), Nottingham (4-2), Luton (3-2) trió nem jelentett gondot a bordó-kékeknek, akik a megszerzett kilenc pontjukkal megszilárdították negyedik helyüket a táblázaton, s perpillanat hat egységet vernek a Tottenhamre (igaz, a londoniak eggyel kevesebb meccset vívtak meg), a harmadik Arsenallal szemben pedig hat pont a lemaradásuk (az éllovas Liverpooltól nyolc egységre vannak). Míg a KL-ben pedig az elmúlt körben nem voltak érdekeltek, ugyanis megnyerték csoportjukat, vagyis automatikusan a legjobb 16 közé jutottak.

Hiányzók terén nagyjából hasonló a helyzet az angoloknál, mint a házigazdáknál, Buendía, Kamara és Ming harcképtelen, míg Diego Carlos, Duran és Ramsey szereplése bizonytalan.

Mire érdemes fogadni?

Nem vitás, az Aston Villa teljesít sokkal stabilabban az idei szezonban, ráadásul a csütörtöki ütközetet jobb passzból is várja. Mindemellett a minőségi különbség is feléje billenti a mérlegnyelvét, így az angolokra fogadunk, még idegenben is.

A tippünk oddsát viszont fogadáskészítővel feljebb tornásszuk, a "V" mellett ugyanis behúzzuk, hogy több, mint 2,5 találat születik a találkozón. A birminghamiek az elmúlt három meccsükön kilencszer találtak be, de előtte is jól termeltek, védelmük ugyanakkor sebezhető. Igaz, utóbbi az Ajaxra is nagyon igaz a most futó szezonban, vagyis nem lepődnénk meg, ha végül egy olyan meccsen győzne az Aston Villa, amelyen kiszakad a gólzsák.

{"headTitle":"Ajax-Aston Villa","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-07 18:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő: Aston Villa + Több, mint 2,5 gól","odds":"2.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}