Bajnokok Ligája

Adja magát ez a tipp az Ajax-Napolin?

Az Ajax hullámvölgybe került, a Napoli viszont szárnyal, érdekes meccset játszhatnak a csapatok.

Az A csoport harmadik körös mérkőzésén az hárompontos Ajax a hatpontos Napolit fogadja, vagyis kifejezetten nagy tétje van ennek a meccsnek, pláne úgy, hogy a Liverpool alighanem érvényesíti a papírformát is megnyeri a hazai meccsét a Glasgow Rangers ellen.

4010124

Csapathírek

A holland bajnok egy pici gödörbe került az elmúlt hetekben, hiszen a liverpooli BL-vereség után előbb kikapott az AZ Alkmaartól, majd csak 1-1-es döntetlent ért el hazai pályán a GA Eagles ellen. A két bajnoki botlás a listavezető pozíció elvesztésébe került az Ajaxnak, amely ilyen előzmények mellett fogadja tehát a Napolit.🤙 Vadiúj fogadóiroda a Hathármon!
Markold fel
a 120 EUR kezdőbónuszt🤙Azt a Napolit, amely egyelőre szárnyal ebben az idényben. Az olaszok a Milan elleni győzelemmel mentek pihenőre, hétvégén pedig simán verték a Torinót is, így Spalletti csapata továbbra is vezeti a Serie A tabelláját. A Napoli ráadásul nem valami unalmas célfutballal éri el az eredményeit, hanem egy bátor, szellemes és kreatív támadójátékkal. Spalletti együttesének önbizalma az egekben lehet, hiszen az új idényben még nem kapott ki egyetlen meccsen sem, az Ajax elleni találkozó előtt pedig hatmeccses győzelmi szériát épített fel.

Ami a hiányzókat illeti, az Aajxban Kaplan, Sánchez és Ihatteren lesz a kimaradó, míg a vendégeknél Osihmen el sem utazott Amszterdamba, Lozano és Rrahmani pedig kisebb húzódásokkal küszködik.

[4010124] 2022-10-04 21:00:00 Ajax - SSC Napolix

Mire érdemes fogadni?

Talán Európa két legélvezetesebb fociját játszó csapat csatájának is nevezhetjük ezt a párharcot, így joggal lehetnek elvárasaink a szórakoztatást illetően. Ugyanakkor az Ajax három mérkőzés óta tartó nyeretlensége jelzi, hogy bizony jöhetnek hullámvölgyek minden csapat életében. A nagy kérdés most az, hogy a bombaformában lévő Napoli ellen képes lesz e talpra állni az Ajax.

Ajax#ned-ajax#5

Az biztos, hogy a fogadóirodák bíznak a hollandokban, hiszen elég nagy favoritnak számítanak ezen a találkozón, miközben a Napoli győzelme 3.10-es átlagodds körül fogadható. Ez azért az aktuális formák alapján talán meglepő, ugyanakkor az Ajax hazai pályán mindenképpen veszélyes ellenfélnek számít.

Mi azért hajlunk rá, hogy a Napoli szorzójában van az érték, de ami picit mégis aggasztó, hogy a Napoli még nem kapott ki, márpedig egy ilyen széria megtörésére egy idegenbeli BL-meccs mindig 'jó' terep. A végeredményre való fogadást eltekintenénk és inkább a gólokat piszkálnánk meg, egy kombinált fogadással, aminek értelmében mindkét csapat szerez legalább egy találatot, miközben az össztermés 2.5 gól feletti lesz.

Te mire fogadnál ezen a meccsen?

{"headTitle":"Ajax - Napoli ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-04 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt + 2,5 gól felett ","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"},{"eventTitle":"1. félidő - Mindkét csapat szerez gólt ","odds":"3.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}
[4010124] 2022-10-04 21:00:00 Ajax - SSC Napolix;