Bajnokok Ligája

Itt most nem akadhat meg a liverpooli szekér

  • varin

Egy újabb botlás már nagyon fájhatna a Liverpoolnak, amely az első helyért lép pályára az Ajax ellen.

Nemigen lehet azzal vádolni a Liverpool csapatát, hogy magabiztosan menetel a címvédés felé a PL-ben, Jürgen Klopp legénysége tíz meccsen már kilenc pontot is elveszített. Múlt héten pedig jött az első BL-botlás, amely a hektikus idény ellenére is kissé váratlanul érkezett, hiszen Firminóék attól az Atalantától kaptak ki 2-0-ra otthon, amelyet előtte Bergamóban vertek 5-0-ra. Kedden este az Ajax ellen akár tovább is mélyülhet a gödör.

{"headTitle":"Liverpool-Ajax","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-01 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Liverpool","odds":"1.69","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.17","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Ajax","odds":"4.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

A gyengébb széria persze csak viszonylagos, ám a meggyőző játék és jó eredmények el-elmaradoznak. Néha ugyan becsúszik egy 3-0 a Leicester ellen vagy egy győzelemmel felérő remi az Etihadban, ám sok a kínkeserves, egygólos siker is.

A frusztráció kézzel fogható, amelyet Jürgen Klopp nem is tud eltitkolni. A Brighton elleni remit követően percekig ecsetelte, mennyire tesz mindenki a futballisták épségére és nem értette, a szerdai BL-találkozót követően miért kellett már szombat kora délután pályára lépniük.

És bizony nincs irigylésre méltó helyzetben a német mester, hiszen ha eddig nem lett volna elég problémája a Mersey-parti csapatnak, akkor Van Dijk, Alexander-Arnold, Joe Gomez, Oxlade-Chamberlain, Thiago és Keita mellé James Milner is feliratkozott a sérültek csapatába, de legalább Jordan Henderson ismét bevethető.

Az Ajaxnál minden téren üdvözítőbb a helyzet, hiszen szinte hiányzó nélkül, parádés formában érkezik Angliába a holland csapat. Ugyan a tartalékos Midtjylland ellen csak két soványka győzelem jött össze idegenben, majd otthon, Ten Hag csapata így is hatos győzelmi szériában van, amelyhez 23 lőtt gól tartozik.

Már csak néhány napig elérhető a félárú kedvezmény! Kattints a részletekért!

Nehéz igazából azt látni, hogy liverpooli gála lesz ennek a meccsnek a vége. Ugyan pont az Ajax nem tudott gólt lőni az angoloknak, a hollandoknál lényegesen gyengébb csapatok viszont igen. Az Ajaxnak nem kifejezetten jó eredmény a döntetlen, ráadásul kevéssé alkalmas ez a csapat a betonvédekezésre. Így mi a vendégek góljaira megyünk rá, azzal a könnyebbséggel, hogy ha egy gólt szereznek Huntelaarék, akkor sem veszítünk egy petákot sem.

{"headTitle":"Liverpool-Ajax","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-01 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ajax 1 gól felett","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3461683] 2020-12-01 21:00:00 Liverpool - Ajaxx;