Európa Liga

Ez a legjobb tipp a Getafe-Ajax meccsre?

  • Tomihmv

Jó formában lévő csapatok csapnak össze Madridban, avagy a Getafe az Ajaxot fogadja csütörtök kora este.

Egy spanyol-holland párharc is megrendezésre kerül az Európa Liga legjobb 16 közé jutásáért folytatott párharcok első körében, hiszen csütörtök kora este a Getafe az Ajax együttesét fogadja. Mindkét fél jó formában várja az összecsapást, így ezt kihasználva fogadunk a felek első meccsére.

A Getafe ugyan kikapott szombaton a Barcelona otthonában, de a Camp Noúban bárki kikaphat, mindemellett csak 2-1-es vereséget szenvedett, ami bőven elfogadható. Előtte viszont négyszer is nyerni tudott, többek közt a Valenciát, az Athletic Bilbaót és a Betist is legyőzte, mindezt pedig úgy tette, hogy gólt sem kapott. 

A parádés szereplésnek köszönhetően a spanyol bajnokságban a harmadik helyen áll a Getafe, avagy, idén jó esélye van arra, hogy Bajnokok Ligája indulást érő helyen zárjon - tavaly két ponttal maradt le a negyedik helytől. Emiatt egy-két helyen azt olvasni, hogy az őszi szezonhoz hasonlóan, tavasszal is rotálja majd csapatát az EL-ben Pepe Bordalás mester.

Igaz, a fontosabb meccseken szinte rendre a legjobbak játszottak ősszel, vagyis mi nem hiszünk ebben a teóriában, pláne azért nem, mert csak Antunes, Manoljovics és Cabacao a kérdéses, de mivel ők nem alapemberek, így akár a komplett csapatával is kiállhat a meccsre a Getafe.


>>>Regisztrálok a TippmixPro-ra és kérem az akár 5000 HUF üdvözlő bónuszt!<<<


Ami az Ajaxot illeti, az amszterdami együttes is jó formában van, hiszen a tavaszi szezonban hatból öt tétmeccset megnyert, és mindössze egyen veszített, így a bajnokságot hat ponttal vezeti, míg a Holland Kupában már elődöntős.

Igaz, meglepő, hogy az Európa Ligában találkozhatunk a csapat nevével és nem a Bajnokok Ligájában - köszönhetően egy elrontott meccsnek -, de, ha már így alakult, akkor borítékolható, hogy a hollandok mindent megtesznek azért, hogy megnyerjék a sorozatot.

Ehhez elsőként Madridban kellene jó eredményt elérniük, amiben nem lesz szolgálatukra, a Neres, Labyad, Promes, Veltman, Mazraoui ötös, akik sérüléssel bajlódnak, igaz, többük régóta maródi már. Babel menet közben érkezett, vagyis a vendégek is nagyjából a legjobbjaikkal állnak fel lehetőségeikhez képest.

Ha pedig mind a Getafe, mind az Ajax a legerősebb csapatát küldi pályára csütörtök kora este, akkor egy igen jó kis meccs kerekedhet ki a történetből, ugyanis az előre játékban mindkét fél ott van a szeren. Így pedig nem is tippelhetünk másra, mint gólváltásra, vagyis szerintünk az odavágón mind a spanyol, mind a holland csapat szerez gólt.

{"headTitle":"Getafe - Ajax","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-20 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[3236273] 2020-02-20 18:55:00 Getafe - Ajaxx;

Kattints és nézd meg ingyen a tippeket!