Európa Liga

A legszorosabb EL-derbin is jósoltunk győztest

  • varin

A párharc és az első meccs favoritja is a bombaformában lévő Ajax. Lássuk a tippet!

A Bajnokok Ligájához hasonlóan az Európa Ligában is a nyolc között járnak már a felek, a héten pedig meg is rendezik az odavágókat. Az oddsok alapján messze a legszorosabb 180 perc lehet az Ajax és a Roma összecsapása, ahol kisebb meglepetésre még csak nem is favoritok az olaszok. Az ok a hollandok brutális formájában keresendő.

{"headTitle":"Ajax-Roma","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-08 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ajax","odds":"2.02","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.78","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Roma","odds":"3.62","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Persze mind tudjuk, más dolog jó formában lenni az Eredivisie-ben és más a BL-helyekért küzdeni Itáliában, de azért az Ajax hét meccsből álló győzelmi és 24 mérkőzésből álló veretlenségi szériája önmagáért beszél. Mazraouiék oda-vissza verték a francia éllovas Lille-t, kettős győzelemmel ütötték ki a Young Boys gárdáját, vezetik a holland bajnokságot és döntőt játszanak a kupában is.

Mindezekkel szembeállítva a Roma formája korántsem kimagasló, ezért is volt némi meglepetés, hogy a Sahtar Donyecket oda-vissza elkalapálták Fonseca fiai. Viszont a Farkasok a bajnokságban könnyen lehet, hogy a hatodik helyet sem csípik meg, igaz, a nemzetközi kupaindulás így is összejöhet nekik a Juventus-Atalanta kupafinálé miatt.

Kattints és játssz a BL/EL-tippjátékon!

Hiányzók terén sem áll igazán jól az olasz gárda, mert bár az Ajaxnál is maródi a sérült Blind, az eltiltott Onana és az EL-re nem nevezett Haller, a Románál sem bevethető Kumbulla, Mkhitaryan, Zaniolo, Smaling és Karsdorp.

Adott egy önbizalomtól duzzadó, parádés formában lévő Ajax és egy Roma, amelynél azt sem lehet tudni, hogy éppen 3-4-2-1-et vagy 4-4-2-t választ-e a mester. Amszterdamban ez a meccs egyértelműen a hazaiaknak áll, egy kis ázsiai hendikepes biztosítással pedig akkor sem veszítenénk el a teljes feltett tétünket, ha a Roma megcsípné az "egyik pontot" idegenben.

{"headTitle":"Ajax-Roma","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-04-08 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ajax -0.25","odds":"1.79","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3557701] 2021-04-08 21:00:00 Ajax - Romax;