La Liga

Ismét rasszista botrányt hoz a Valencia-Real Madrid? - speciális tippek

  • varin

Tavaly májusban Viníciust kiállították, és alighanem most is célja lesz a Mestalla közönségének a paprikás hangulat.

Ha nem is a legnagyobb téttel bíró, de kétségtelenül az egyik legpikánsabb mérkőzést Valenciában rendezik meg a hétvégén. A Real Madrid vendégszereplése mindig külön pikantériát jelent, hát még a tavaly májusban történtek fényében. Vajon most is botrány lesz a rangadó vége?

A mérkőzés tétje azért nem lesz hatalmas, a Blancók bajnoki címe betonbiztosnak tűnik, míg a Denevérek maximum a nemzetközi kupaindulásért harcolhatnak. Ősszel Carlo Ancelotti csapata egy ötöst vágott hazai pályán, de ebben a cikkben nem is annyira az esélyeket szeretnénk körüljárni, mintsem különleges fogadásokat néztünk ki a Tippmixpro speciális piacain. Ennek oka pedig a tavaly májusban történtek...

4205609

Akkor ugyanis a 70. percben a vendégek brazil támadója, Vinícius Junior az őt érő rasszista megnyilvánulások miatt úgy döntött, elhagyja a pályát. Csapattársai végül rábírták, hogy játssza végig a mérkőzést, ám a brazil sztár a 97. percben kiosztott egy könyököst, melynek eredményeként kiállították. A szurkolóknak való integetés már csak hab volt a tortán, az esetnek pedig komoly utóélete lett.

A hazaiak próbálták elbagatellizálni a történteket, míg Vinícius kijelentette, nagyon szereti Spanyolországot, de "amíg egykoron ez Ronaldinho, Ronaldo, Messi és Cristiano Ronaldo bajnoksága volt, addig ma a rasszistáké". Az incidensnek végül jogi vonatkozása is lett, hét embert azonosítottak és előállítottak rasszizmus miatt, míg Villanuevát, aki VAR-bíróként tevékenykedett, eltiltották egy mérkőzésre.

Külön érdekesség, hogy a Netflix szeretett volna szombaton este egy Viníciusról szóló dokumentumfilm miatt a Mestallában forgatni, ám ezt a Valencia nem engedélyezte számára.

A könyökösért eltiltott Vinícius tehát szombaton este először tér vissza Valenciába, a hangulat pedig bizonyosan igen pikáns lesz. Bár a Valencia játékosaitól elkezdve a szponzorokig mindenki elhatárolódott a rasszizmustól, abban biztosak lehetünk, hogy a szurkolók azért megpróbálják ismét valamilyen módon felheccelni a madridiak legjobb játékosát. Már csak az a kérdés, mit lép erre a fiatal támadó.

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

Vinícius egyébként nem tartozik a legdurvább és legsportszerűtlenebb játékosok közé, 249 mérkőzésen a Real Madridban 38 sárgánál és 1 pirosnál jár (ez ugye éppen az említett meccsen született meg), míg a La Ligában átlagosan minden 6. meccsre jut egy figyelmeztetése. Idén 17 bajnokin 2 sárgánál jár, tehát az eltiltás veszélye nem fenyegeti.

Aligha lesz tehát könnyű dolga a Real Madridnak és Viníciusnak, így Gil Manzano személyében egy rutinos rókát vezényeltek a Mestallába. Lássunk is végezetül néhány fogadási lehetőséget a Tippmixpro kínálatából, mind a fenti téma kapcsán. 

 


✅ Tipp #1: Vinícius lapot kap @3.40

Tipp #2: Lesz kiállítás - Igen @3.65

Tipp #3: Real Madrid 2.5 lap felett @1.79

Tipp #4: Vinícius kapja az első lapot @12.50

 

MEGJÁTSZOM A TIPPEKET!

Fogadási határidő: március 02. 21:00

 

 

[4205609] 2024-03-02 21:00:00 Valencia - Real Madridx;