La Liga

Nem tippelnénk győztesre a Barca-Valencia rangadón

  • mr.blonde

Újabb rangadó vár a Barcelonára, szombaton a Valencia csapatát fogadják a Nou Campban.

Négy napon belül második rangadójára készülhet a Barcelona együttese, amely a szerdai győzelmet követően fellépett a tabella ötödik helyére. A Valencia idei szezonja is gyengének mondható, a bajnokságban csupán három győzelmet számlál, így csak 12. helyen áll a La Ligában. 

Csapathírek 

A Barcelona keretében nincs új hiányzó a Sociedad elleni meccshez képest, így továbbra is Ansu Fati, Sergi Robert, Piqué és Dembele nem áll Koeman rendelkezésére. A holland mester elkezdte jegelni a rengeteg kritikát kapó Coutinhót, így most is arra lehet számítani, hogy a brazil csak a kispadon kezd majd. 

A Valencia soraiból Kevin Gameiro hiányát muszáj kiemelni, a támadón kívül Toni Lato korona miatt hiányzik majd. Jó hír a Denevéreknek, hogy José Gaya visszatérhet sérülés után. 

Mire érdemes fogadni? 

Bár a Barcelona a listavezető Sociedad legyőzésével megkezdte a felzárkózást a tabellán, azért a fogadóirodák meglehetősen jó indulatúak voltak Messiékkel, hiszen 1.30 körüli oddson adják a hazai sikert, ekkora bizalmat pedig mi még nem adnánk a katalánoknál. 

Az is igaz ugyanakkor, hogy Valencia nincs jó formában, négy forduló óta nyeretlen, ráadásul hétközben a kupában hosszabbításra kényszerült egy ötödosztályú ellenféllel szemben. 

A gólok számára kínált határok viszont mintha picit magasak lennének. Az igaz, hogy a valenciai védelem elég gyengén muzsikál, de a Barca támadójátéka továbbra sem az igazi. 

Szerintünk ez egy szoros meccs lehet, ahol nem biztos, hogy a látványos játék és a gólok játsszák majd a főszerepet. Az eredmény van célkeresztben, így a célfutballt szem előtt tartó csapatok csatáját mi nem várunk 4-5 gólt. 

{"headTitle":"Barcelona - Valencia ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-19 16:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ázsiai gólok száma 3.75 alatt ","odds":"1.69","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3424170] 2020-12-19 16:15:00 Barcelona - Valenciax;