La Liga

Nem várunk nagy izgalmakat az Atlético Madrid - Valencián

Nincs jó passzban az Atlético Madrid, így a Valenciának lehet keresnivalója a Metropolitanóban.

Szombat este Atlético Madrid - Valencia rangadót rendeznek a La Ligában, a bajnoki címvédőt pedig erősen favorizálják a fogadóirodák, ami nem feltétlenül lenne meglepetés, viszont a fővárosiak formája miatt nem biztos, hogy jogosak az oddsok. 

3629305

Csapathírek

Merthogy az Atlético Madrid kisebb gödörbe került, Diego Simeone csapata az utolsó 10 tétmérkőzéséből csak hármat tudott megnyerni, miközben hatszor is vereséget szenvedett. Hét közben a Real Sociedad otthonában 2-0-ra maradtak alul a Matracosok, így kiestek a kupából. Nem biztos, hogy jót tett a csapatnak a sok utazás, amiben részük volt az elmúlt héten, mindenesetre nincs idő a sebeket nyalogatni, mert a bajnokságban egyre élesedik a küzdelem. 

Simeone továbbra sem számolhat Griezmannal és Marcos Llorente sincs még 100 százalékos állapotban, Kondogbia pedig eltiltott. Pozitív hír ugyanakkor, hogy Luis Suarez és Jose Maria Gimenez eltiltása lejárt, így ők akár kezdhetnek is szombaton. 

Tudtad?
Az Atlético Madrid utolsó 38 hazai bajnokijából 36 meccsen veretlen maradt
Az Atlético 14 mérkőzés óta nem kapott ki a Valenciától

A Valencia jelenleg a 9. helyen áll a tabellán, lemaradása viszont csak négy pont az Atléticótól, igaz a vendégek neve mellett egy mérkőzéssel több szerepel. A hét közben az andalúzok is meccseltek, a Sevilla ellen sikerült otthon tartaniuk az egyik pontot, ami jót tehetett az öltöző hangulatának. 

Jó hír a Denevéreknek, hogy Carlos Soler és Dimitri Folquier visszatérhet, viszont Paulista még mindig sérült, Gayá pedig piros lapja miatt pihenőn lesz. Helder Costa, Daniel Wass és Manu Vallejo játéka kérdéses továbbra is. 

[3629305] 2022-01-22 21:00:00 Atlético Madrid - Valenciax

Mire érdemes fogadni? 

Nem vagyunk könnyű helyzetben ezzel a mérkőzéssel, hiszen két olyan együttes csap össze egymással, amely előszeretettel adja át a kezdeményezést az ellenfélnek. Hazai pályán nyilván az Atléticónak muszáj lesz ebből a kvázi komfortzónából kijönnie, ráadásul Simeone csapata győzelmi kényszerben is van, mivel az elmúlt hetek pontvesztései miatt magára húzta a Sociedad-Barca párost is. Ez akár feküdhet is a Valenciának, amely kontrákra rendezkedhet be. 

A bukik szorzói alapján egy kevésgólos meccsre van kilátás, noha a két fél őszi meccsén hat találat is született. Ekkora őrületre azért most nem számítunk, így mi is inkább egy szoros végeredmények vizionálunk. Ebből kiindulva a Valenciára kínált plusszos ázsiai hendikepet játszhatónak véljük, mint ahogy azt is, hogy nem születik majd legalább négy gól ezen a meccsen. 

{"headTitle":"Atlético Madrid - Valencia ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-01-22 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ázsiai hendikep - Valencia +1,25 ","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Gólok száma 2,75 alatt ","odds":"1.68","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Te mire fogadnál ezen a meccsen?  

[3629305] 2022-01-22 21:00:00 Atlético Madrid - Valenciax;