La Liga

Ezzel a választással zárjuk az évet - tipp a Valencia - Espanyolra

Az év utolsó napján kezdődik a spanyol bajnokság 19. fordulója, a nyitómeccsen a Valencia az Espanyolt fogadja.

Letelt a karácsonyi szünet a spanyoloknál is, pénteken pedig a Valencia-Espanyol meccsel folytatódik is a bajnokság. A Valencia a 8. helyről várja a folytatást, az Espanyol pedig a 11., a két gárda között jelenleg 5 pont a különbség. 

3629281

Csapathírek 

A december 20-ai leállás előtt a Valencia pazar szériát futott, hiszen a kupameccseket is beleszámítva 9 meccses veretlenségi sorozatot épített fel. Ennek a jó szereplésnek köszönhetően, mindössze két pontra van a BL-indulást érő negyedik helytől, értelemszerűen ezen szeretnének még javítani és győzelemmel zárni az évet. 

A hiányzók terén viszont elég nagy a homály, ugyanis van négy koronás a keretben, de a klub nem árulta el kik azok. Uros Raric eltiltott, Gabriel Paulista sérült, Thierry Correia, Dimitri Folquier és Toni Lato pedig nem volt 100 százalékos a szünet előtt. 

Az Espanyolnál még rosszabb a helyzet, hiszen a katalánoknál 7 koronavírusos esetet detektáltak a napokban. Öten az első csapat keretéhez tartoznak, ketten pedig a szakmai stáb tagjai. Sérülés miatt Gil, Lopez és Garcia sem bevethető, így az Espanyol erre a meccsre biztosan nem tud kiállni a legjobbjaival. 

[3629281] 2021-12-31 16:15:00 Valencia - Espanyolx

Mire érdemes fogadni? 

A formák alapján nem volt vitakérdés, hogy kit hoznak ki favoritnak a fogadóirodák, azonban az espanyolos koronahírekre a fogadók alaposan leverték a H szorzóját. Ha ehhez még hozzávesszük, hogy az Espanyol 2007 (!) óta nem tudott meccset nyerni a Mestallában, akkor mindez pláne érthető. 

Sőt, jegyezzük meg azt is, hogy ezen a meccsen telt ház is lehet, nem lesznek korlátozások, a december 31-ei dátum miatt pedig számíthatunk rá, hogy közel tele is lesz az 50 ezres aréna. 

Ezek összességében arra mutatnak, hogy a Valencia akár újabb három ponttal gazdagodhat, főleg, ha mondjuk sikerül a mérkőzés első 20 percében vezetést szereznie. 

Mi erre a meccsre egy óvatosabb tippet választottunk, amely a Valencia-gólokra vonatkozik. A +1,25-ös ázsiai gólszámos fogadás értelmében kettő vagy annál több hazai találatnál nyertes a tippünk, 1 hazai gólnál a tétünk felét visszakapjuk, ha pedig 0 hazai gól születik a meccsen, akkor veszítünk. 

{"headTitle":"Valencia - Espanyol ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-12-31 16:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ázsiai gólok - Valencia 1.25 felett ","odds":"1.66","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3629281] 2021-12-31 16:15:00 Valencia - Espanyolx;