Bajnokok Ligája

Mire fogadjunk a zárt kapus BL-meccsen?

Az Atalanta fölényesen nyerte az odavágót, így az olykor 12. emberként aposztrofált szurkolósereg nélkül maradt Valancia csak a csodában bízhat.

A spanyol szurkolók legnagyobb bánatára a Mestalla nem fogad nézőket a kulcsfontosságú BL-visszavágón, amelyen a Denevéreknek 4-1-es hátrányt kéne ledolgozniuk. Szegény embert az ág is húzza, hiszen kritikus lenne a szurkolói segítség ilyen helyzetben, bár a sorozat történelme során csak négy együttes tudott fordítani három gólos hátrányból.

{"headTitle":"Valencia-Atalanta","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-10 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Valencia","odds":"2.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Atalanta","odds":"2.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

A zárt kapu oka természetesen a koronavírus-pánik, a spanyol egészségügyi miniszter ugyanis közölte, hogy minden olyan sporteseményt, amelyen a kritikus zónából - Észak-Olaszország - érkező együttes játszik, üres lelátók előtt ajánlott lejátszani. A nagy várakozásokkal érkező, a csoportjában a Chelsea előtt élen végző Valencia tehát piszok nehéz helyzetben van és nem is gondolnánk, hogy sikerül a javára fordítania a párharcot. Előző meccseiken sem voltak túl meggyőzőek, hiszen az odavágós zakó óta 3-0-ra verte őket a Sociedad, míg az Alaves ellen is csak 1-1-re futotta.

Az Atalanta ellenben továbbra is ellenállhatatlanul menetel minden fronton, ahogyan a gólokat is parádés mennyiségben ontja. A bergamói alakulat legutóbb a Leccét vágta haza 7-2-re idegenben, ezáltal pedig már 70 lőtt találatnál járnak a Serie A-ban. Ez 10-zel több, mint a Laziónak, míg a listavezető Juvéra 20-at ver a jelenleg 4. helyen álló csapat.

Nem csoda, hogy a góllövőlista élmezőnyében három játékosuk is található - Ilicic (15), Muriel (13) és Zapata (11) is parádés szezon futnak.

 

Atalanta#ita-atalanta#5

Mesterük, Gian Piero Gasperini az alábbiakat mondta a második 90 percet megelőző sajtótájékoztatón. "Természetesen egy ilyen eredmény után - célozva a 4-1-re - jelentősen nőtt az önbizalmunk. Azonban gólt kell szereznünk Valenciában is, végig fókuszáltnak maradnunk és jól védekeznünk.

Továbbra is a legjobbunkat kell nyújtani, nem akarunk belekényelmesedni az adott helyzetbe. A fiúk remekül szerepeltek az első meccsen, de egészen addig nem ünneplünk, amíg le nem fújják a visszavágót.

- nyilatkozta a 62 éves olasz tréner.

[3236263] 2020-03-10 21:00:00 Valencia - Atalantax

További előny, hogy teljesen kipihenve érkeznek az olaszok, akiknek több, mint egy hét állt rendelkezésre a felkészülésre és regenerálódásra. Minden jel arra mutat tehát, hogy a BL-újonc legalább a legjobb nyolcig jut, de mire és érdemes fogadni a visszavágón?!

Mi másra, mint a gólokra, hiszen ha a Valencia akar valami, mennie kell, mint a mérgezett egér, ezzel pedig teljesen megborulhat a pálya. Nem véletlen, hogy az over 3.0-ra is csak 1.60-at ad, de ezt elvileg nyugodt szívvel párosíthatjuk a BTTS-sel is, látva az Atalanta formáját.

{"headTitle":"Valencia-Atalanta","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-10 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Minkét csapat szerez gólt + 2.5 gól fölött","odds":"1.67","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[3236263] 2020-03-10 21:00:00 Valencia - Atalantax;