La Liga

Rámegyünk a nagy szorzókra a Valencia-Villarreal meccsen

A Valencia és Villarreal mérkőzésével rajtol a spanyol bajnokság hétvégi fordulója.

Pár évvel ezelőtt ez a párosítás a bajnokság egyik legnagyobb rangadójának számított, ám az idei idényben egyelőre mindkét csapat szerényebben szerepel. Főleg a Valencia van mélyen, hiszen a Denevérek csak a 14-ek a tabellán, 25 forduló alatt összesen hatszor tudták győztesen elhagyni a pályát. A Villarreal ugyan a hetedik, de január 8. óta nem tudott meccset nyerni a La Ligában vagyis a forma alapján közelebb van a Valenciához, mint a helyezések súgják.

Mindkét csapat vereséggel zárta az előző kört, a Valencia 3-0-ra kikapott a Getafe otthonában, míg a Villarreal 2-0-ra maradt alul az Atlético Madriddal szemben.

Csapathírek

A Valencia soraiból biztosan csak a Getafe ellen kiállított Mouctar Diakhaby marad majd ki, rajta kívül Denis Cserisev játéka erősen kérdéses. A hazai védelem közepén ezúttal Guillamon és Paulista párosa juthat szóhoz, a bal szélen pedig Yunus Musah kerülhet Goncalo Guedes helyére.

A vendégeknél nagyobb a hiányzók tábora, hiszen Coquelin, Moreno és Ibora triója mellé Ruben Pena és Yeremi Pino is csatlakozott.

A Valencia egy 4-2-3-1-es masszív formációval állhat fel, a Villarreal pedig maradhat a 4-3-3-as felállásánál, elöl Morénóval, Paco Alcacerrel és Gómezzel.

[3424295] 2021-03-05 21:00:00 Valencia - Villarrealx

Mire érdemes fogadni?

Véleményünk szerint ez egy nagyon nehezen tippelhető találkozó. Nem csak a csapatok kiszámíthatatlansága, hanem a fogadóirodák jól belőtt szorzói is megnehezítik a dolgunkat. Nyilván mindkét együttesnek elkéne egy önbizalomnövelő győzelem, de a formák nincsenek a topon, így az aktuális napi forma és néhány apró döntés lehet a mérleg nyelve.

Ezzel együtt is viszont úgy érezzük, hogy ebben a meccsben erősen benne van egy döntetlen. Inkább kevés gólra számítunk, mint sokra - ezt a pontos eredmények piacok is alátámaszthatják -, de nem zárjuk ki, hogy egyszer-egyszer mindkét együttes beveszi az ellenfél hálóját. A két csapat utolsó hat meccsén nem volt, pedig mindegyik találkozó szoros eredménnyel záródott. Ezt a szériát akár meg is törhetik a csapatok, így a csábító szorzókra rámehetünk, de csak szigorúan kis téttel.

{"headTitle":"Valencia - Villarreal ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Döntetlen ","odds":"3.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Pontos eredmény 1-1 ","odds":"7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}
[3424295] 2021-03-05 21:00:00 Valencia - Villarrealx;