La Liga

Duplázós tippeket próbálnánk meg a Valencia-Bilbaón

Gondban a Valencia, ahol egy edzőváltással próbálják menteni a szezont. A Bilbao viszont nehéz falat lesz.

Nagyon nem sikerült jól az újraindulás a Valencia számára, amely a bajnokság egyik leggyengébb formájában lévő csapata jelenleg. A Denevérek a BL-indulásról már lemondhatnak, de ha nem kapják össze magukat, akkor az Európa Liga sem lesz meg jövőre. Tűzoltás gyanánt a vezetőség a hétvégi zakó után kirúgta hétfőn éjjel Albert Celades vezetőedzőt, akinek a szezon végéig Voro González veszi át a helyét. Hogy az új seprű mennyire seper majd jól, az hamarosan kiderül, mindenesetre a Bilbao elleni rangadó nem lesz egy könnyű 90 perc. 

A baszkok ugyanis egy ponttal vannak lemaradva a Valenciától, szóval igazi hatpontos meccs lesz ez a nemzetközi kupaindulásért. 

Csapathírek 

A pletykák szerint a Valencia öltözőjében nem igazán lett pozitív fogadtatása annak, hogy kicsapták Celadest, így az új edző vállán azonnal óriási lett a teher. Ha a csapat nem képes túltenni magát az elmúlt hetek gyengeségein, akkor bizony ez a szezon megy majd a kukába. A keretből egyébként a 'szokásos' játékosok hiányoznak majd (Piccini, Garay, Gayá). 

A Bilbaónál szinte mindenki hadra fogható, így bizakodva várhatják ezt a találkozót. Erre a forma is predesztinálja a vendégeket, hiszen a Barcelona elleni meccset leszámítva veretlen az újbóli start óta a gárda és a pontok szorgalmas gyűjtögetése után pedig megjött az együttes étvágya is. 

[3093592] 2020-07-01 19:30:00 Valencia - Athletic Bilbaox

Mire érdemes fogadni? 

Egyik csapatra sem jellemző, hogy túlságosan erős lenne a gólszerzés terén és az egymás elleni meccsek sem bővelkedtek a gólokban az utóbbi időszakban. Ebből kiindulva adná magát egy underes fogadás erre a meccsre, csakhogy a bukmékerek nagyon beárazták ezt az opciót, így inkább eltekintetnénk attól, hogy 1.55 környéki szorzón tegyünk a gólok ellen. A Valencia ráadásul utolsó 4 meccsén 3-szor néma maradt, ami méltatlan statisztika egy ilyen kerettől. 

Tudtad?

A     200€-s gigabónusza a piacon elérhető egyik legnagyobb összeg. 
Ide kattintva mindent megtudhatsz a bónusszal kapcsolatban!

Az biztos, hogy mindkét csapatnak nagyon kellenének a pontok, így azért támadni muszáj lesz. A Valencia védelme nem volt igazán acélos mostanság, így a baszk csapattól jó eséllyel várhatunk legalább egy gólt, de bízhatunk abba is, hogy az új edző valamelyest képes lesz felrázni a hazai társaságot. 

A mindkét csapat szerez gólt opcióra valamivel kettes odds felett helyezhetünk el fogadásokat. A pontos eredmények piacán egyébként az 1-1 rendelkezik a legkisebb szorzóval, vagyis a bukik számai alapján ez a tipp zöldülhet. 

Picit másfajta fogadási típussal megközelítve ugyanezen gondolatmenetet, egy 2-3 gólos végeredményt is el tudunk képzelni, erre az opcióra pedig szintén közel kettes szorzót tudunk megcsípni. 

 

Szerinted mi érdemes fogadni ezen a meccsen? 

 

 

 

 

{"headTitle":"Valencia - Bilbao ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-01 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt ","odds":"2.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Mérkőzés gólok száma 2-3 ","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3093592] 2020-07-01 19:30:00 Valencia - Athletic Bilbaox;