Felkészülés

Főpróbáznak a Denevérek - tipp a Valencia-Milanra

  • varin

Támadásban lehetnek gondjai még a Milannak, így nem fogadnánk a favorit olaszokra a Valencia ellen.

Nyakunkon az európai futballszezon rajtja, így több sztárcsapat is az utolsó felkészülési mérkőzéseit játssza. A La Liga jövő héten rajtol, míg a Serie A startja még arrébb van, ez pedig olyan faktor lehet, amely azért segíthet minket a szerda esti Valencia-Milan meccs esélyeinek megtippelésében.

3658653

Vitathatatlanul előrébb jár a felkészülésben a spanyol gárda, hiszen a Milan ellen már hatodik alkalommal lépnek pályára Pepe Bordalás fiai. A néhány hete kinevezett trénernek igazán új csapatot nem kell építenie, hiszen új játékosok alig érkeztek, míg csak perememberek távoztak, így a cél nyugodtan lehet a tavalyi 13. hely megjavítása.

A Valenciának egyébiránt jól ment a felkészülés alatt, hiszen 4-0-1-es mérleggel állnak, az utolsó, Levante elleni városi rangadón pedig még az új igazolás, a Herthától megszerzett védő, Omar Alderete is betalált.

Milánóban azért kicsit még más a helyzet. Stefano Pioli fiai eddig csak egy komoly ellenféllel találkoztak, de a Nice elleni 1-1 alkalmával a játék azért feledhető volt. Jó hír azonban, hogy Pioli új igazolása, Olivier Giroud góllal debütált új klubjában, amelyhez mindössze 5 perc szükségeltetett neki.

Új keret itt sem épül majd, bár kétségtelen, hogy a támadó részleg fazonszabásza, Hakan Calhanoglu és Gianluigi Donnarumma kapus pótlása azért nem lesz egyszerű hosszútávon, míg szerda este Zlatan Ibrahimovic sem léphet pályára a Rossoneriknél.

Egyértelműnek tűnik, hogy ez a meccs inkább szól majd a kísérletezésről olasz oldalon, míg a spanyolok már a bajnoki rajtra készülnek, és a felkészülésben is előrébb tartanak. Ennek ellenére a fogadóirodáknál esélyesebb a Milan, amelyet egy jól irányzott hendikepes tippel meg is próbálunk megbüntetni.

{"headTitle":"Valencia-Milan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-08-04 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Valencia +0.25","odds":"1.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3658653] 2021-08-04 20:30:00 Valencia - AC Milanx;