Liga Portugal

8/8 hazai siker után bevállaljuk ezt az 1.67-szeres oddsot

A Sporting nagy formában van, vezeti a bajnokságot, hazai pályán pedig még nem talált legyőzőre.

A portugál élvonalban sem kaptak túl hosszú pihenőt a csapatok, pénteken pedig a végső favoritok közül pályán lesz a tavalyi ezüstérmes Porto és a jelenlegi éllovas Sporting is. Ebben az anyagban utóbbival foglalkozunk, amely idén nem akarja beérni a top 4-gyel és 15 forduló után 37 egységgel áll az első helyen. Tetemes előnyre persze még nem tudott szert tenni, éppen ezért az Estoril és a hozzá hasonló kötelezőkön nincs helye a botlásnak, ezt pedig a bukik is tudják, hiszen mindössze 1.20 körül fogadható a hazai siker.

Ruben Amorim csapatát különösen otthon nehéz elkapni, amit mi sem mutat jobban, mint, hogy eddig a Estádio José Alvaladéban mind a nyolc idei bajnokiját megnyerte.

Kicsit korábbra utazva az időben már 13/12 győzelem a mérleg, ebből pedig oroszlánrész vállalt az idény során 11 gólnál járó magyar származású Viktor Gyökeres, akiért olyan csapatok állnak sorba, mint az Arsenal vagy a Liverpool. Külön jó hír, hogy Jerry St Juste újra egészséges, bár a Bundesligát is megjárt bekk várhatóan még nem kap kezdőként lehetőséget. A kihagyók között találjuk még Sebastian Coates és Ivan Fresneda nevét, Hidemasa Morita, Geny Catamo és a már 40 milliós piaci értékkel bíró Ousmane Diomande pedig az Afrika Kupára utaztak.

Az Estoril sincs éppenséggel rossz formában, de a középmezőnyt erősítő együttesnek inkább hazai környezetben megy a játék. Idegeneben eddig mindössze egy győzelem jött össze, mondjuk az nagyot szólt, hiszen a címvédő Porto ellen sikerült 1-0-ra nyernie még november elején.

A Sportingnak látszólag nem sok aggodalomra van oka és azt is tegyük hozzá, hogy az utóbbi négy Estoril elleni meccs mindegyikét megnyerte a dél-portugál együttes, ezalatt 8-0-s gólarányt hozva. A lisszaboni csapat jellemzően agresszívan kezdi a hazai bajnokikat, az utóbbi 5/4-et ezekből úgy nyerte, hogy már a félidőben vezetett, szerintünk ezúttal is ülhet ez az opció.


✅ Tipp #1: Félidő/Vége - Sporting/Sporting @1.67

Fogadási határidő: január 05. 19:45