Portugál Kupa

Ezt a hendikepes fogadást ki nem hagynánk kedden

A portugál élvonalat vezető Sportingra könnyű feladat vár a kupában, mi pedig nem várunk meglepetést.

Van ok az örömre mostanában a Sporting háza táján, hiszen a csapat komoly szériában van. Nem véletlen, hogy a másodosztályú, bár szintén remek formát mutató Tondela elleni nyolcaddöntőn is toronymagas favoritként futhatnak majd a gyepre a lisszaboniak. A keddi kupameccsen 1.10 körül mérik az irodák a hazaiak szorzóját, mi pedig ezt nem félünk feljebb tornászni egy kis ázsiai hendikep segítségével.

Az alábbi tippet nem is kell túlmagyarázni, a Sporting az utóbbi 15/14 hazai meccsét megnyerte és csak úgy hasít az Estádio José Alvaladéban. Az idény során egyedül az Atalanta tudta meglepni itt az EL-ben, de a 2-1-re elbukott meccsen sem játszott alárendelt szerepet a dél-portugál együttes. Ruben Amorim fiai a hétvégén az Estoril elleni 5-1-gyel hangoltak erre a csörtére, az a siker pedig azt jelentette, hogy továbbra is vezetik a bajnokságot. 

Tudtad? A Sporting legértékesebb játékosa az idényben 22 meccsen 18 gólnál járó magyar származású, de svéd válogatott Viktor Gyökeres, akit top Premier League csapatok is aktívan figyelnek!

A Tondela ugyan a második vonalat erősíti, de a felek karácsony előtt egy nappal a ligakupában megmérkőztek, akkor a Sporting nyert 2-1-re. Pontosabban akkor IS a zöld-fehérek diadalmaskodtak, ahogy tették ezt az utóbbi hat H2H-meccs mindegyikén, ezalatt 14-2-es gólarányt hozva. A házi gólkirály-jelölt Viktor Gyökeres és társai a bajnokságban is szépen szórják a gólokat ahol a 9/9 győzelmet 24 lőtt góllal érték el, ez 2.66-os átlagot jelent. Ezek ráadásul a keddinél lényegesen erősebb ellenfelekkel szemben születtek. Fogadásunkban pedig csak akkor úszna el, ha a durván 40-szer nagyobb (!) keretértékkel bíró lisszaboniak nem nyernének legalább két góllal.


✅ Tipp #1: Sporting -2 (ÁH) @1.63

Fogadási határidő: január 9. 19:45