Portugál foci

Erre fogadunk a portugál csúcsmeccsen

A Porto-Sporting esélyei egyértelműek a bukik oddsai szerint, de vajon ezúttal hihetünk nekik?

A Primeira Ligának hamarosan vége, a hajrában pedig nagy helyezkedésre már nem számíthatunk az első szekcióban. A Porto gyakorlatilag már fordulókkal ezelőtt bebiztosította első helyét, míg a Sporting már nem tud előre mozdulni a harmadik, EL-indulást érő helyéről. A két csapat rangadója mindenesetre komoly izgalmakat ígér és amint azt alább láthatjuk, a bukik szerint hazai győzelem várható.

{"headTitle":"FC Porto-Sporting CP","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-15 22:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Porto","odds":"1.79","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.84","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Sporting","odds":"4.38","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Nos, ezzel valóban nehéz vitatkozni, kezdve azzal, hogy a Sárkányok az utóbbi 13/15 hazai meccsüket győzelemmel zárták. Az közelmúltbeli 3/4 egymás elleni összecsapáson is győzedelmeskedett a csapat, amely legutóbb a Tondelát verte meg 3-1-re. A Sportingra amúgy már 17 pontot vernek a tabellán és a statok alapján a különbség tovább nőhet, hiszen az egész idény során mindössze egyszer szenvedtek vereséget a Dragoi stadionban.

[3096965] 2020-07-15 22:30:00 FC Porto - Sporting CPx;5
A felállásban azért lesz pár fordulat, hiszen Corona és Uribe sem játszhat eltiltás miatt, Sérgio Oliviera pedig a Tondela ellen szedett össze kisebb sérülést. A vendégeknél Acuna, Vietto és Phellype nem bevethető.

Sok panasz mondjuk a Sportingra sem lehet amúgy, hiszen a kényszerszünet óta lejátszott hét bajnokiból ötöt megnyert a csapat és egyszer sem kapott ki. Idegenben amúgy is csak négy alkalommal maradtak alul a szezon során és túráikon átlagban 1,53-szor találnak be. Lisszabontól távoli összecsapásaik majdnem 70 százalékban BTS eredménnyel zárultak, bár legutóbb pont 0-0-t játszottak a Moreirense ellen.

A felek tehát kitűnő formában várjak a liga egyik legnagyobb múltú mérkőzését, de összességében egyet kell értenünk az irodákkal. A Porto már csak matematikailag bukhatja el a bajnoki aranyat, amelyet viszont egy újabb győzelemmel bebiztosíthat, a motiváció tehát továbbra is megvan. Az adott oddsok mellett azonban egy rendkívül biztonságosnak tűnő opciónak szavazunk bizalmat, amelyet a fogadáskészítő funkcióval pakoltunk össze.

{"headTitle":"FC Porto-Sporting CP","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-15 22:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő - Porto vagy döntetlen + 1 gól felett","odds":"1.54","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3096965] 2020-07-15 22:30:00 FC Porto - Sporting CPx;