Bajnokok Ligája

Duplázós fogadást húzunk be a Feyenoord-Atlétire

Érdekesség, hogy akár a csoport élére állhatnak a hollandok, ha kedden sikerül legyőzniük a Simeone-brigádot.

Ugyan a Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában ismét a halálcsoport, azaz az F-jelű négyes ígéri a legtöbb izgalmat, de egyrészt ezt már részletesen kielemeztük, másrészt azért találunk még bőven szóra érdemes összecsapást. Ilyen a Feyeenord-Atlético Madrid is, a két csapat közül ugyanis egy biztosan lemarad az egyenes kieséses szakaszról.

Az idei kiírásban több olyan csoport is akadt, ahol már idő előtt eldőltek a lényegi kérdések, ám még vannak olyan négyesek, amik nyíltak maradtak. Az E-csoportban annyi fix, hogy a Celtic búcsúzik, viszont az Atléti, Lazio, Feyenoord trióból bárki megcsípheti még a legjobb 16-ot. Amint az alábbi táblázat is mutatja, a hollandok egy győzelemmel az élre ugorhatnának, persze ehhez a Lazio pontvesztése is kéne, mindenesetre az biztos, hogy ebben a négyesben lesz még fordulat.

A keddi párharc odavágója egy rendkívül szórakoztató 3-2-es Atléti-sikert hozott, ám a meccs képe alapján a Matracosoknak azért szerencséje is volt azzal a megszerzett három ponttal. A Feyenoord ugyanis 2-1-re vezetett a meccsen, a lövési mutatót pedig 17-7-re nyerte, csak hát a focit gólra játsszák. Érdemes megjegyezni ugyanakkor, hogy a Simeone-brigádnak idegenben már nem jött ki ennyire a lépés, hiszen a Lazio és a Celtic otthonából is csak egy pontot tudott elhozni. A hollandok viszont mindkét Rotterdamban lejátszott idei BL-meccsüket hendikepes sikerrel zárták, tehát Moratáék felköthetik a gatyájukat.

A felállások tekintetében nagy meglepetésekre nem számíthatunk és szerencsére hiányzóból sincs sok. A vendégeknél a Griezmann-Morata duó rohamozhat majd a támadószekcióban, míg a keretben csak Thomas Lemar maródi. A hazai oldalon Alireza Jahanbakhsh, Lutsharel Geertruida nem bevethetők, az osztrák bekk, Trauner pedig egyelőre kérdéses.

 

Mire érdemes fogadni?

A döcögős szezonrajt után az Atléti szépen elcsípte a fonalat, amit jól mutat, hogy szeptember közepe óta 13 tétmeccsen csak egyszer futott vereségbe, 10-szer viszont győztesen hagyta el a pályát. A keddi meccsre egy Mallorca elleni sikerrel hangoltak a Matracosok, ami által továbbra is tartják remek pozíciójukat a La Liga tabella harmadik helyén. Moratáék utolsó BL-csoportmeccse a Lazio ellen lesz, tehát itt nem igazán férne bele a vereség, bár a továbbjutási esélyük még úgy sem nullázódna le.

A hollandok viszont masszív számolgatásokban lehetnek, a realitás viszont az, hogy egy vereséggel kizuhannak az elitsorozatból. Nem véletlen, hogy a "H" ilyen komoly zuhanásnak indult, cikkünk írásakor már öt tizedet esett, így jelenleg teljesen háromesélyes a meccs a számok alapján. Alapból a döntetlennel szemezgettünk ezen a csörtén, de látva a Feyenoord ellenállhatatlan hazai formáját, végül egy kombinált tippet húzunk be. Ebben azt várjuk, hogy a zsinórban hét rotterdami meccset behúzó csapat ezúttal sem kap ki, viszont a vendégek sem maradnak gól nélkül, tippünk zöldülésének tehát elég sok forgatókönyv jó lehet.


✅ Tipp: 1X + mindkét csapat szerez gólt @2.20

Fogadási határidő: november 28. 21:00