Sportfogadás

Ki-ki meccs Rotterdamban - a fogadók viszont tudják a tutit

Igen komoly mérkőzést rendeznek csütörtök este Rotterdamban, ahol a Feyenoord és a Fenerbahce feszül egymásnak. A tét az Európa Liga egyenes kieséses szakaszába való kerülés, a fogadók szerint a hollandok simán leiskolázzák a törököket.

Ki-ki meccs vár Kuytékra. - Fotó: twitter.com/Feyenoord

Az egyik legnagyobb téttel bíró találkozót Rotterdamban rendezik csütörtökön, amikor is az Európa Liga A-csoportjában a listavezető, tízpontos Fenerbahce, a jelenleg harmadik helyen tanyázó, eddig hét egységet gyűjtő Feyenoord vendége lesz. Mivel a felek odavágóján a törökök 1-0-ra nyerni tudtak, s perpillanat lényegesen jobb a gólarányuk, mint a hollandoké, így a hazaiaknak nem elég a sima siker, legalább két találattal kell nyerniük. Kivéve persze, ha a Manchester United nem szerez pontot a csoport leggyengébb együttesének, a már régóta kiesett és motiválatlan Zorya otthonában.

A felek ellentétes előjelekkel várják a találkozót, hiszen a Fener az utolsó két mérkőzésén nem tudott nyerni, igaz, szombaton a Besiktas elleni rangadót lépet pályára Dick Advocaat együttese. A Feyenoord viszont 6-1-re nyerte a Sparta elleni rotterdami városi rangadót, míg azt megelőzően mínusz kettőről jött vissza az Utrecht ellen, vagyis jó passzban vannak a hollandok.

Mindezek után nem meglepő, hogy bukmékereknél a Feyenoord a mérkőzés esélye, az már viszont az, hogy a fogadók gyakorlatilag esélyt sem adnak a Fenerbahcénak. Ugyanis a       -ra beérkezett tétek 75 (!) százaléka a hazai sikert, 16 százalék pedig a döntetlent választotta, míg a vendégek győzelemre a tétek mindössze (!) százaléka érkezett. Igaz, a törököknek a minimális vereség is elég az üdvösséghez, de Dick Advocaat nyilatkozata alapján a Fener is győzelemre játszik majd, egyébként is a hollandok védelme roppant sebezhető, avagy a gólokban lényegesen nagyobb érték rejlik, mint a háromesélyes fogadásban, főleg úgy, hogy mindkét mester a legjobbjait vetheti be csütörtökön.

A Tippkirály játékosai szerint a döntetlen kizárható (!) a csoportrangadón, hiszen a tipsterek 80 százaléka vár hazai sikert, míg a maradék 20 százalék a Fenerbahcéra fogadott.

1X2    
Feyenoord Döntetlen Fenerbahce
TippmixPro@2.15 TippmixPro@3.20 TippmixPro@3.30
[2365384] 2016-12-08 19:00:00 Feyenoord - Fenerbahcex
214453
[2365384] 2016-12-08 19:00:00 Feyenoord - Fenerbahcex;
[2363693] 2016-12-06 20:45:00 Benfica - SSC Napolix;