Európa Liga

Mourinho a nap legjobb befektetése?

Csütörtökön a holland Feyenoord otthonába vizitál a Manchester United az Európa Liga csoportkörének első fordulójában. A Vörös Ördögök győzelmét a legtöbben tutira veszik.

A Manchester City ellen elveszített városi derbit követően a nemzetközi kupában kellene vigasztalnia szurkolóit a Manchester Unitednek, amely a nagy múltú, ám szerényebb jelenű Feyenoord vendége lesz. A bukmékerek szerint közel négyszeres pénzt érne, ha a rotterdami alakulat legyőzné José Mourinho csapatát, míg az angolok sikere 1.87-es szorzóval kecsegtet. 

1X2    
Feyenoord Döntetlen Manchester United
TippmixPro@3.95 TippmixPro@3.40 TippmixPro@1.87

A Feyenoord egyébként bombaformában van, hiszen a bajnokságban 5 forduló után 100 százalékos, ilyen remek kezdést pedig hosszú évek óta nem láthattak a drukkerek. A győzelmi szériának köszönhetően a legendás De Kuipban sem adná alább a sikernél a Feyenoord, kérdés meg tudja e lepni ellenfelét. 

Bár az egyértelmű, hogy a Manchester Unitednek ebben a szezonban a bajnokság jelenti a prioritást, José Mourinho bizonyára szeretné elkerülni, hogy egymás után két meccsen is vereséget szenvedjen csapata. A portugál ugyanakkor már a hétvégére is gondol, így Wayne Rooney, Luke Shaw, Henrik Miktarjan,Jesse Lingard és Antonio Valencia nem utazott el a csapattal Hollandiába.  

   adatai alapján a Feyenoord - MU meccsen a beérkezett tétek 82 százaléka vendég sikert vár, míg csupán 4 százalékát helyezték el a hazai győzelemre. Szerdán a Juventus hasonló arányban nyerte el a fogadók bizalmát, ám a torinóiak végül gól nélküli döntetlent értek el a Sevilla ellen. 

[2365374] 2016-09-15 19:00:00 Feyenoord - Manchester Unitedx;
2016-09-15;73