Bajnokok Ligája

Jöhet a harmadik véres felvonás a Lazio és a Feyenoord randiján?

Az előző két meccs brutális laporgiát hozott, a tét pedig ezúttal is óriási.

A Lazio és a Feyenoord római randevúja tűnik a legdurvább meccsnek az egész héten. A párharc ha nem is tekint vissza hosszú múltra, azért a felek érezhetően nem felejtették el a tavalyi EL-meccsüket. Akkor egy ki-ki csatában a Sasok maradtak alul, a 90 perc pedig 30 faultot és 11 lapot tartogatott úgy, hogy még Maurizio Sarri is besárgult. A két gárdát egy négyesbe sorsolták idén is, az Atlético erőssége miatt pedig könnyen lehet, hogy csak az egyikük juthat tovább a legjobb 16 közé, ez pedig már Rotterdamban is érződött. A hollandok által 3-1-re behúzott meccsen ezúttal csak 26 szabálytalanság volt, viszont 12 lap, ez pedig megalapozhatja a második meccs hangulatát is.

Nem is nagyon árulunk zsákbamacskát ilyen felvezetés mellett, a lapokra megyünk rá az esti meccsen, amelyet egyébként a Sport 2-n is végigizgulhatunk, egy kis csontzene reményében. Érdekes módon egyébként a bukik teljesen háromesélyesként kezelik ezt a meccset, és bár tény, hogy a Feyenoord például a Wanda Metropolitanóban is remekül játszott, azért nálunk ez a 90 perc inkább az olaszoknak áll. No, de vissza a lapokhoz.

A fogadóirodák 5.0 körüli egál line-t állapítottak meg a lapokra, ami igencsak barátságosnak mondható. Kőkemény meccshez hasonlóan masszív spori dukál, így nem is bízták másra a feladatot, mint a 2022/23-as BL-döntő és a '22-es vb-finálé bírójára, Szymon Marciniakra. A 42 éves sporttárs azért nem mondható a legvajszívűbb játékvezetőnek, idén egy meccsen 5 sárgát osztott ki, míg a teljes BL-karrierátlaga 4,2-es.

Több irányba is tapogatózunk a lapok terén. Egyrészt behúzzuk a sima overt 5.5-es határon, óvatosabb duhajoknak inkább az 5.0-t ajánlva. Másrészt ami igazán erős kis ötletnek tűnik, azok a második félidei sárga lapok. Az utolsó két meccsükön összesen 16 volt, számtalan ebből a ráadás perceiben. Igazán nehéz elképzelni, hogy barátságos véget ér a meccs, valószínűleg döntetlenkörüli eredménynél a Feyenoord tartja majd az x-et, ha pedig a rómaiak vezetnek, akkor Zaccagniéktól jöhetnek a taktikai faultok.

 


✅ Tipp #1: 5.5 lap felett @2.20
 

✅ Tipp #2: 2. félidő 3.0 sárga lap felett @1.83
 

Tipp #3: Piros lap a meccsen - Igen@5.00



Fogadási határidő: november 7. 21:00