Tippkirály

Véget ért a Tippkirály, íme a nyertesek listája!

Sajnos lezárult a világbajnokság és így az ország legjobb tippjátéka is. Lássuk, kik futottak be a fizetős helyekre.

Vasárnap éjjel véget ért a 2022-es labdarúgó világbajnokság és ezáltal a hatharom.com nagyszabású ingyenes tippjátéka, a FOCI VB TIPPKIRÁLY is, melynek hajrájában komoly előzések történtek. Végre tehát az is eldőlt, hogy kik azok a játékosok, akik részesülhetnek a bő 300 ezer forintos nyereményalapból.

Kattints a képre és néz meg, hányadik helyen zártál!

A végső győzelmet és ezzel a főnyereményt, a Samsung LED TV-t "husi" nevű olvasónk kaparintotta meg!

A játékos nagyot hajrázott, hiszen az utolsó hat meccset egytől egyig eltalálta, beleértve Marokkó portugálokon aratott meglepetésgyőzelmét és a döntős remit is, végül pedig közel 20 pontot vert üldözőire. Neve ismerősen csenghet a hathármas tippjátékokban gyakran résztvevőknek, hiszen már egy korábbi nagyszabású játékon, a Tippkirály X-ben is dobogós lett, de akkor be kellett érnie a második hellyel. 

Ezúttal az ezüstérmet és az azzal járó Apple Airpods-od "kevast60" kaparintotta meg, míg a harmadik helyre "jannez" futott be, akinek egy Xiamomi Okosóra lesz a jutalma. Ne felejtsétek, hogy a 63. is nyereményben részesül - oldalunk névadó helyét "Johny258" szerezte meg.


FIGYELEM!

  • A tárgynyereményben részesülő játékosokkal ügyfélszolgálatunk hamarosan felveszi a kapcsolatot!
  • A sportfogadótőkét és logibet-előfizetést nyert felhasználóinkat kérnénk, hogy a hatháromra regisztrált email címükkel jelentkezzenek nyereményükért a jatek@hatharom.com címen "Tippkirály-nyeremény" tárgymegjelöléssel. 

Természetesen ezúton is szeretnénk gratulálunk minden díjazottnak a nyereményeikhez és azoknak is, akik ezúttal nem fértek be a legjobb tippelők közé!

Továbbá szeretnénk megköszönni mindenkinek a részvételt, nagy örömünkre szolgál, hogy ilyen sokan, szám szerint 1083-an (!) részt vettetek a játékban. Továbbra is olvassátok a Hathármat, hiszen a jövőben is számos tippjátékokkal jelentkezünk majd!