Exkluzív

Jön a hajrá a Tippkirályban - nézd meg, hogy van-e esélyed a fizetős helyekre!

A világbajnokság meccseinek zöme már lement, de igazán nagyot most lehet ugrani, hiszen minden téren nő a tét.

Már 56 meccs lezajlott a 64-ből a 2022-es katari világbajnokságon és péntektől már a negyeddöntők vannak terítéken, amelyekre már tippelhettek is a FOCI-VB TIPPKIRÁLYBAN. Egy kisebb akadályt is sikerült kemény munkával elhárítanunk, a tét pedig tovább emelkedik - ha esetleg elkerülte volna a figyelmeteket, a negyeddöntőben már 7 pontos téttel kerülnek megrakásra a tippjeitek.

Vessünk hát egy pillantást a top 10-re, amelynek ha nem vagy részese, akkor se csüggedj, a képre kattintás után megtekintheted pozíciódat az "eredmények" fülre kattintva. A mezőny amúgy kissé kezd szétszakadni, de tapasztalatból mondjuk, itt még bármi is lehet.

 

A Tippkirályt első helyén jelenleg "jannez" áll, akit nehéz - de nem lehetetlen - lesz befogni, a második "Borcsika", a harmadik pozícióban pedig "keszib57" tanyázik!

 

Semmiképp nem érdemes már kiszállni, hiszen most lehet igazán nagyot kaszálni egy esetleges meglepetéssel, a TIPPKIRÁLY-ban ugyanis előre meghatározott téttel fogadhatsz a meccsekre. Ennek nagysága negyeddöntők esetén 7, míg a nyolcaddöntőkben 5 volt, ez azt jelenti, hogy a keddi spanyol-marokkói X például - a Tippkirály minden meccsén a rendes játékidőre tippelhetsz - 13 egység körüli profitot hozott az azt behúzóknak.

Ne menjünk el amellett a parádés tény mellett sem, hogy a nyolcaddöntős kört 3 játékos 100 százalékos eredménnyel zárta! Köztük volt méltán híres szerkesztőnk, "varin" is, de természetesen jár a kalapemelés "ARoland" és "Béla68" számára egyaránt.
 

A további menetrend fontos dátumai*:

December 9.-10. péntek-szombat - A csapatok 3 nap pihenő után vágnak neki a negyeddöntőknek.

December 13.-14. kedd-szerda - Szusszanásnyi idő sincs szinte és már a legjobb 4, azaz elődöntők következnek.
December 17. szombat  - bronzmeccs

December 18. vasárnap - A mindenki által várt finálé napja.

*Az egyenes kieséses fordulók csak akkor kerülnek ki a TIPPKIRÁLYBAN, ha minden párosításhoz van már elérhető odds a játék felületén.
 

Közérdekű információ! Oldalunk a világbajnokság alatt különösen nagy forgalomnak van kitéve, emiatt lehetnek kisebb fennakadások a tippek feladásában. Kérjük, amennyiben nem sikerül feladni a tippeket, próbáljátok meg néhány perc után újra.

A Hathárom VB-TIPPKIRÁLY nyereményei (300.000 forint összdíjazás)
Helyezés Díj
1. Samsung LED TV (értéke: 150.000 forint)
2. Apple Airpods (értéke: 50.000 forint)
3. Xiaomi Okosóra (értéke: 20.000 forint)
4-10. + 63. 10.000 sportfogatótőke (PaySafe-kártyával)
11-20. 1 hónapos Logibet-előfizetés (normál csomag)
Ne felejtsd el elolvasni a részletes szabályzatot a játék aloldalán!