Tippkirály

Véget ért a Tippkirály X, íme a nyertesek listája!

Lezárult a Tippkirály X, azaz a sorozat extrém kiadása, lássuk hát, hogy kiknek sikerült bezsebelni a nyereményeket.

Véget ért a Hathárom legnépszerűbb, országos hírnevű tippjátékának, azaz a Tippkirálynak a legújabb szériája. A szerencsefaktorra nem kicsit alapozó 'X' jelű kiadásban 296 fő egy hónapon keresztül vetélkedett az értékes nyereményekért.

Nem is szaporítanánk tovább a szót, lássuk hát a végeredményt. A Tippkirály X Országos Tippbajnokság győztese nem más, mint 'szabojozsicsuz'! A  30 napnyi vetélkedés ideje alatt 158 tippel operáló user nagyrészt a pontos eredményes tippjeinek köszönhette sikereit. Több klub és válogatott meccs végeredményét sikerült telibe trafálnia, de a legnagyobb dobása kétség kívül a Belgium-Ciprus volt, amelynek 6-1-es eredménye 400 egységnyi profitot hozott számára.

A második helyezett 'husi' nevű olvasónk lett, míg a képzeletbeli dobogó harmadik fokára 'stadlerbalint' állhatott fel. Nyereményt érő helyen végzett még 'zorall', aki ráadásul nagyon közel volt a bronzéremhez, hiszen végül csak 15 ponttal maradt el attól. Az ötödik pozíciót 'kzse83' kaparintotta meg, akit azonban kénytelenek voltunk kizárni a játékból, ugyanis több néven is játszott. Ennek értelmében a hatodik helyre befutott 'kissjózsi' lép a helyére, így ő kapja az ezzel járó díjat is.

Íme tehát a top10 és a nyeremények listája:

Kattints a képre és nézd meg, hányadik helyen végeztél.

Természetesen ezúton is szeretnénk gratulálunk minden díjazottnak a nyereményeikhez és azoknak is, akik ezúttal nem fértek be a legjobb tippelők közé! Továbbá szeretnénk megköszönni mindenkinek a részvételt, nagy örömünkre szolgál, hogy ilyen sokat részt vettetek a játékban. Továbbra is olvassátok a Hathármat, hiszen a jövőben is számos tippjátékokkal jelentkezünk majd!

A tárgynyereményben részesülő játékosokkal ügyfélszolgálatunk hamarosan felveszi a kapcsolatot!

 

Kattints a részletekért!