Tippjáték

Lassan 800-an játszanak a Tippkirályban, de még mindig nem késő beszállnod!

300 ezres össznyerményért zajlik a versengés az ország legjobb tippbajnokságában, ne maradj le Te sem.

Nagyban dübörög az ország egyik legnívósabb tippjátéka, a Hathárom által életre hívott Tippkirály, amelyben népes játékos sereg gyűlt össze. Az Európa-bajnokság első csoportkörében szám szerint 781-en szálltak harcba, az első 10 helyezett pedig jelenleg az alábbiak szerint áll. (A szerdai játéknap előtt.)

Az jól látszik, hogy nagy előnyre még nem lehetett szert tenni az első 12 meccs után, így továbbra sem késő csatlakozni!

A kontinensviadalon ugyanis töretlenül tart a nagyüzem, ingyenes megmérettetésünkben pedig percek alatt leadhatod tippjeidet az Eb-összecsapásokra, ha pedig Fortuna is melléd szegődik, akár megnyerheted a vadi új Xbox Series S konzolt. 

 

  • A Tippkirályban való részvétel természetesen ingyenes, mindössze egy hatharom.comregisztráció szükséges hozzá, és már kezdheted is a tippelést!
     
  • A mérkőzésekre azok kezdőrúgásáig lehet tippelni és nem kell egyben letippelni az egész kört, lehet több részletben is.
     
  • A legjobb tippeket adó játékosok értékes nyereményekkel lesznek jutalmazva, összesen 300 ezer forint értékű díjazásból a verseny első 20 helyezettje részesül! Íme:

 

Díjazás
1. hely - XBOX SERIES S 512GB
2. hely - 30 000 forintos vásárlási utalvány
3. 20 000 forintos vásárlási utalvány
4-6. hely - Xiaomi Okosóra
7-10. hely - Egy havi Logibet normál-előfizetés
11-20. hely - 5 000 forintos sportfogadótőke (PaySafe)
63. hely - 5 000 forintos sportfogadótőke (PaySafe)

 

Tudtad?

A Microsoft következő generációs konzolja, a 2020 őszén piacra dobott Xbox Series S valódi next-gen élményt nyújt hihetetlenül kis méretben! Az Xbox Series S alapja ugyanaz az AMD Zen 2 és RDNA 2 architektúra, amely minden következő generációs konzol gerincét képezi. A villámgyors processzor és az Xbox Velocity Architecture, plusz a hihetetlenül gyors SSD gondoskodik a sebességről, így 1080p vagy 1440p felbontás mellett akár 120 fps is elérhető az azt támogató játékokban! Ezzel a konzollal nem kell lemondanod a legfejlettebb technológiáról sem, hiszen az Xbox Series S támogatja a DirectX Raytracing, és más fejlett grafikus eljárásokat is.

 

Tippelésre fel!

Legyél Te a bajnok az ország legjobb tippversenyén!

 

›››A részletes szabályzatot a játék oldalán találod‹‹‹


Sok szerencsét mindenkinek!