Tippkirály

Szó szerint nő a tét a Tippkirályban, még szinte mindenkinek van esélye a fizetős helyekre

A játék struktúrájából adódóan a nyolcaddöntőkben 2 helyett már 5 egységes tét pakolható a meccsekre. Íme az állás is!

Remek, minőségi futballban gazdag napokon - lassan két héten -  vagyunk túl, de az igazi izgalmak még csak most jönnek, hiszen a csoportkör lezárását követően szombaton már meg is kezdődnek az egyenes kieséses, nyolcaddöntős összecsapások.

A Hathárom EURO2020 Tippkirályban sincs megállás, a játékosszám pedig már a 800-at is elhagyta, így könnyű szívvel mondhatjuk, hogy újra egy rendkívül nívós szériát sikerült életre hívnunk!

Vessünk hát egy pillantást az élbolyra. Az ugyan jól látható, hogy az élmezőnyben tanyázó játékosok szinte minden meccsre tippeltek, de ez nem jelenti azt, hogy egy jó szériával ne érhetne oda valaki a dobogóra, főleg, hogy a tét immár 2 pontról 5 pontra nő!

TUDTAD?

- A torna különböző fázisaiban megrendezésre kerülő mérkőzésekre előre meghatározott nagyságú téttel lehet tippelni a meccsek kezdetéig. Az előre meghatározott tét nagysága csoportmérkőzések esetén 2 pont, a nyolcaddöntők esetén 5 pont, a negyeddöntők esetén 7 pont, az elődöntők esetén 8 pont, a döntőn 10 pont.

- Az egyeneses kieséses szakaszban is a mérkőzések rendes játékidejének kimenetére kell tippelni!

A dobogó első helyén 'Gabriel871113' áll, aki kissé meglépett a mezőnytől, hiszen a második pozícióban tanyázó 'Mester53' 15 egységnyire van tőle. A harmadik helyen 'LEVENTEGOSI' nevű játékosunkat találjuk, de itt eléggé besűrűsödött a mezőny, ugyanis a 3-20. hely között mindössze 10 pont van.

Aki még nem vágott bele a az ország egyik legnívósabb tippjátékába, azaz a Tippkirályba, ne habozzon belekezdeni, hiszen tényleg nem késő beszállni!

 


  • A Tippkirályban való részvétel természetesen ingyenes, mindössze egy hatharom.comregisztráció szükséges hozzá, és már kezdheted is a tippelést!
     
  • A mérkőzésekre azok kezdőrúgásáig lehet tippelni és nem kell egyben letippelni az egész kört, lehet több részletben is.
     
  • A legjobb tippeket adó játékosok értékes nyereményekkel lesznek jutalmazva, összesen 300 ezer forint értékű díjazásból a verseny első 20 helyezettje részesül! Íme:

 

Díjazás
1. hely - XBOX SERIES S 512GB
2. hely - 30 000 forintos vásárlási utalvány
3. 20 000 forintos vásárlási utalvány
4-6. hely - Xiaomi Okosóra
7-10. hely - Egy havi Logibet normál-előfizetés
11-20. hely - 5 000 forintos sportfogadótőke (PaySafe)
63. hely - 5 000 forintos sportfogadótőke (PaySafe)

 


Tippelésre fel!

Legyél Te a bajnok az ország legjobb tippversenyén!

 

›››A részletes szabályzatot a játék oldalán találod‹‹‹


Sok szerencsét mindenkinek!