Exkluzív

Rajtol a Hathárom ingyenes játéka, a FOCI-VB TIPPKIRÁLY

Nem babra megy majd a játék közkedvelt tippjátékunkban, ahol 300 ezer forintos összdíjazás vár rátok.

Valószínűleg senkinek nem mondjuk újat azzal, hogy napokon belül elrajtol a 2022-es katari világbajnokság. Szinte biztosra vesszük azt is, hogy a nyitómeccs dátumát is kívülről fújja már mindenki, igen, Te is jól emlékszel, pontosan november 20-ról van szó.

Ahogy azt tapasztalhatjátok, a Hathárom is egyre nagyobb fokozatra kapcsol és egyre szaporodnak oldalunkon az első arab országban megrendezett vb-t övező tippek, hírek és érdekességek, most pedig egy örömteli bejelentést intéznénk felétek:

 

Újra itt az országos tippverseny, azaz a méltán híres TIPPKIRÁLY, amelyen természetesen ezúttal is ingyenes a részvétel, a tét viszont óriási!

Az első helyezett ugyanis egy 150 ezer forintos Samsung LED TV-vel lesz gazdagabb, de elég a top 20-ba beverekedni magad ahhoz, hogy ne maradj üres kézzel. 

A TIPPKIRÁLY neve szinte egybeforrt az ingyenes, nagyszabású tippjátékkal kis hazánkban. Közkedvelt sorozatunk már megannyi epizódot megélt  több száz, olykor több ezer lelkes játékossal. 

Az eddigi fogadási bajnoksághoz képest a szabályok csak minimális mértékben változtak, így akik részt vettek a játékban, azok már tudják, hogy mire számíthatnak.
 

  • A Tippkirályban való részvétel természetesen ingyenes, mindössze egy hatharom.comregisztráció szükséges hozzá, és már kezdheted is a tippelést!
     
  • A legjobb tippeket adó játékosok értékes nyereményekkel lesznek jutalmazva, összesen 300 ezer forint értékű díjazásból a verseny első 20 helyezettje részesül! 
     
  • A játékban a világbajnokság mérkőzéseire kell tippelni 1X2-es formában
     
  • A játékban minden játékos 1000 pont indulótőkét kap, a játékot pedig az nyeri, aki a torna végén a legtöbb pontot szerzi 
     
  • Az előre meghatározott tét nagysága csoportmérkőzések esetén 2 pont, a nyolcaddöntők esetén 5 pont, a negyeddöntők esetén 7 pont, az elődöntők esetén 8 pont, a döntőn 10 pont. 
     
  • Az oddsok a mérkőzés kezdetéig folyamatosan változhatnak (élő oddsok), a tipp mindig a feladás pillanatában aktuális oddson kerül megjátszásra, és ez alapján kerül kiszámításra a nyertes tippek pontszáma. Vesztes tippeknél a pontszámok levonásra kerülnek az egyenlegből. 

>>>Tovább a játékra és a részvételi szabályzatra <<<


Játssz külön bajnokságot a haverokkal! 

A Tippkirály játékon belül saját privát csoportokat lehet alakítani. Ha a barátokkal, családdal vagy a kollégákkal akarjátok összemérni tudásotokat, könnyedén létrehozhatjátok privát csoportjaitokat az "Új csoport" gombra kattintva.

Ezután nincs más dolgotok, mint elküldeni a csoport meghívó linket az ismerősöknek (kék ikonra kattintva a Játékszabályok menüpont alatt), és tippjeiteket egymással is megversenyeztethetitek, nemcsak a nagyközönséggel.

FONTOS! A saját csoportotok eredményei nem publikusak, csak a részvevők számára látszódnak, és külön nyeremények az itt elért helyezésekért nem járnak.

A Hathárom VB-TIPPKIRÁLY nyereményei (300.000 forint összdíjazás)
Helyezés Díj
1. Samsung LED TV (értéke: 150.000 forint)
2. Apple Airpods (értéke: 50.000 forint)
3. Xiaomi Okosóra (értéke: 20.000 forint)
4-10. + 63. 10.000 sportfogatótőke (PaySafe-kártyával)
11-20. 1 hónapos Logibet-előfizetés (normál csomag)
Ne felejtsd el elolvasni a részletes szabályzatot a játék aloldalán!