Tippkirály

Már csak egy hét van a Tippkirályból, de még nem késő beszállni!

A Hathárom kedvenc játékában ezúttal néhány helyes tipp is nyereményt érhet. Íme az X-széria friss állása.

December 12-én, csütörtökön véget érnek a Tippkirály X küzdelmei. Közelít tehát az egyhónapos megmérettetés véghajrája, de mivel az előttünk álló bő egy héten bőven maradt fogadni való, így lefutottnak még most sem tekinthetjük a versenyt.

Ez a széria ugyan kicsit megosztóra sikerült, hiszen sokkal inkább szól a szerencséről, mint a korábbi kiadások. Ettől függetlenül szép számú induló vetélkedik hetek óta és mivel itt a legőrültebb fogadások is legálisak, ráadásul akár egyetlen kellően extrém fogadás is elég a helyezések elcsípéséhez, még most sem késő beszállni.

Az élen vitézkedő userek a pontos eredmény piacain arattak nagyot, ami érthető, hiszen ott kínálják a bukik a legmagasabb szorzókat. Mivel a játék zárulásáig még az összes topligában, a kisebb bajnokságokban, BL-ben és EL-ben is pályán lesznek a csapatok, így bőven maradt miből mazsolázni és kisebb szerencsével elcsípni az első öt helyet.

Mint azt már tudhatjátok az első öt helyezett részesülhet a nyereményekből, míg a dobogósok egy gyönyörű serleget is kapnak a karácsonyfa alá!

Feltéve, hogy a posta nem omlik össze idő előtt...


Tippkirály X

Így áll jelenleg az élmezőny. Figyelem: aki több accounttal is játszik, kizárásban fog részesülni, ezt a játék végén fogjuk ellenőrizni.

 

  • A bajnokságban való részvétel ingyenes, mindössze egy hatharom.com regisztráció szükséges hozzá, és már kezdheted is a tippelést!

     
  • A legjobb tippeket adó játékosok értékes nyereményekkel lesznek jutalmazva, a díjazásból a verseny első 5 helyezettje részesül! 

 

Díjazás
1. hely - Serleg + 20.000 forintos sportkönyv-utalvány (a sportkonyvek.hu felajánlásával) + Hathárom póló
2-3. hely - Serleg + Xiaomi Mi Band 4 Okosóra + Hathárom póló
4-5. hely - 5.000 forintos sportfogadótőke + Hathárom póló


 

Lényeg a lényeg ne habozz, hiszen még nem késő, játssz ingyenes játékunkon és legyél Te a Tippkirály!

 

Kattints ide és már tippelhetsz is!

 


 

>>>Spoiler alert: Nem szereted a focit? Ne csüggedj, ugyanis a közelgő darts világbajnokságra is készülünk játékkal!<<<