Tippjáték

Tovább nő a tét a Tippkirályban - nézd meg, hogy állsz a ranglistán!

Vége az Európa-bajnokság nyolcaddöntőinek, így az ország legjobb tippbajnokságának újabb szakasza is lezárult.

Tovább dübörög a 2020-as Eb, amelyen 51 meccsből 44 már megrendezésre került, ám a legfontosabb találkozók még csak most következnek.

A Hathárom EURO2020 Tippkirályban sincs megállás, amelyben a játékosszám már 830-on áll, a tét pedig immár 7 pontra módosul!

Vessünk hát egy pillantást az élbolyra. Az ugyan jól látható, hogy az élmezőnyben tanyázó játékosok szinte minden meccsre tippeltek, de ez nem jelenti azt, hogy egy jó szériával ne érhetne oda valaki a dobogóra, főleg, hogy a tét immár 5 pontról 7 pontra nő, tehát 1-2 meglepetéseredményt elcsípve befogható még az élmezőny!

TUDTAD?

- A torna különböző fázisaiban megrendezésre kerülő mérkőzésekre előre meghatározott nagyságú téttel lehet tippelni a meccsek kezdetéig. Az előre meghatározott tét nagysága csoportmérkőzések esetén 2 pont, a nyolcaddöntők esetén 5 pont, a negyeddöntők esetén 7 pont, az elődöntők esetén 8 pont, a döntőn 10 pont.

- Az egyeneses kieséses szakaszban is a mérkőzések rendes játékidejének kimenetére kell tippelni!

Kattints és nézd meg az "Eredmények" fül alatt, hogy állsz a ranglistán!

A dobogó első helyén 'atez1224' áll, aki kissé meglépett a mezőnytől, hiszen a második pozícióban tanyázó 'borisz18' 11 egységnyire van tőle. A harmadik helyen 'NorBika07' nevű játékosunkat találjuk, a mezőny pedig kezd kissé szétszakadni.

Az Eb-ből már csak 7 mérkőzés van hátra, ezekre semmiképp ne felejtsétek leadni a tippjeiteket!

 


  • A Tippkirályban való részvétel természetesen ingyenes, mindössze egy hatharom.comregisztráció szükséges hozzá, és már kezdheted is a tippelést!
     
  • A mérkőzésekre azok kezdőrúgásáig lehet tippelni és nem kell egyben letippelni az egész kört, lehet több részletben is.
     
  • A legjobb tippeket adó játékosok értékes nyereményekkel lesznek jutalmazva, összesen 300 ezer forint értékű díjazásból a verseny első 20 helyezettje részesül! Íme:

 

Díjazás
1. hely - XBOX SERIES S 512GB
2. hely - 30 000 forintos vásárlási utalvány
3. 20 000 forintos vásárlási utalvány
4-6. hely - Xiaomi Okosóra
7-10. hely - Egy havi Logibet normál-előfizetés
11-20. hely - 5 000 forintos sportfogadótőke (PaySafe)
63. hely - 5 000 forintos sportfogadótőke (PaySafe)

 


Tippelésre fel!

Legyél Te a bajnok az ország legjobb tippversenyén!

 

›››A részletes szabályzatot a játék oldalán találod‹‹‹


Sok szerencsét mindenkinek!