Tippjáték

Legyél Te a Tippkirály és nyerj egy új Xbox Series S-et!

Pénteken elrajtol az Európa-bajnokság, egyúttal a Hathárom közkedvelt, ingyenes játéka is. Ne maradj le Te sem!

Most már tényleg szinte órákon belül, a Törökország-Olaszország derbivel kezdetét veszi a 2020-as Európa-bajnokság, a Hathárom pedig jó szokásához híven nagy volumenű tippjátékkal készül a közel egy hónapos megmérettetésre. A kontinensviadalon szombaton indul be az igazi nagyüzem, a hét utolsó napján pedig már angol-horvát csúcsmeccset is kapunk, ingyenes megmérettetésünkben pedig percek alatt leadhatod tippjeidet az Eb-összecsapásokra.

Bemutatjuk tehát a Hathárom EURO2020 Tippkirályt, amelyen 300 000 ezer forint értékben osztunk ki ajándékokat kedves játékosainknak! Már több, mint 300-an csatlakoztak, ne maradj le Te sem!

 


Az eddigi fogadási bajnoksághoz képest a szabályok csak minimális mértékben változtak, így akik részt vettek a játékban, azok már tudják, hogy mire számíthatnak.

  • A Tippkirályban való részvétel természetesen ingyenes, mindössze egy hatharom.comregisztráció szükséges hozzá, és már kezdheted is a tippelést!
     
  • A mérkőzésekre azok kezdőrúgásáig lehet tippelni és nem kell egyben letippelni az egész kört, lehet több részletben is.
     
  • A legjobb tippeket adó játékosok értékes nyereményekkel lesznek jutalmazva, összesen 300 ezer forint értékű díjazásból a verseny első 20 helyezettje részesül! Íme:

 

Díjazás
1. hely - XBOX SERIES S 512GB
2. hely - 30 000 forintos vásárlási utalvány
3. 20 000 forintos vásárlási utalvány
4-6. hely - Xiaomi Okosóra
7-10. hely - Egy havi Logibet normál-előfizetés
11-20. hely - 5 000 forintos sportfogadótőke (PaySafe)
63. hely - 5 000 forintos sportfogadótőke (PaySafe)

 

Tudtad?

A Microsoft következő generációs konzolja, a 2020 őszén piacra dobott Xbox Series S valódi next-gen élményt nyújt hihetetlenül kis méretben! Az Xbox Series S alapja ugyanaz az AMD Zen 2 és RDNA 2 architektúra, amely minden következő generációs konzol gerincét képezi. A villámgyors processzor és az Xbox Velocity Architecture, plusz a hihetetlenül gyors SSD gondoskodik a sebességről, így 1080p vagy 1440p felbontás mellett akár 120 fps is elérhető az azt támogató játékokban! Ezzel a konzollal nem kell lemondanod a legfejlettebb technológiáról sem, hiszen az Xbox Series S támogatja a DirectX Raytracing, és más fejlett grafikus eljárásokat is.

 

Tippelésre fel!

Legyél Te a bajnok az ország legjobb tippversenyén!

 

›››A részletes szabályzatot a játék oldalán találod‹‹‹


Sok szerencsét mindenkinek!